A1 NOW

A1 NOW – mobilna televizija za vsak trenutek!

Glejte mobilno televizijo A1 NOW prek spleta na vašem osebnem računalniku ali preko aplikacije na pametnih napravah. Uživajte v odlični TV zabavi kjerkoli, brez predhodne TV naročnine in to vsak trenutek, ko si to vi zaželite.

Ogled TV v živo, s časovnim zamikom ali na zahtevo:

  • Nabor 40 skrbno izbranih TV programov.
  • Časovni preskok in Snemalnik za ogled zamujenih oddaj do 7 dni nazaj in snemanje priljubljenih oddaj. Programsko shemo mobilne televizije A1 NOW si lahko ogledate tukaj.
  • Brezplačen dostop in ogled vsebin iz obsežne videoteke. 

Registrirajte se sedaj in mobilno televizijo A1 NOW preizkušajte brezplačno 1 mesec.

Interaktivni elektronski programski vodič:

  • enostaven vmesnik za upravljanje in ogled vsebin; 
  • intuitiven pregled sporeda do 7 dni vnaprej.
Interaktivni elektronski programski vodič:

Časovni preskok in Snemalnik:

  • časovni preskok za ogled zamujenih oddaj do 7 dni nazaj;
  • zmogljiv Snemalnik za snemanje vaših priljubljenih oddaj;
  • dovolj prostora za 10 ur posnetkov;
  • hramba za kar 90 dni.
Časovni preskok in Snemalnik:

Uporabnost

Brezplačna namestitev in uporaba na 5 različnih napravah.

A1 NOW omogoča uporabo na vseh pametnih napravah (preko namenske aplikacije za iOS ali Android), računalnikih (preko spletne aplikacije) in s pomočjo Chromecast povezav na vašem TV sprejemniku.

 

A1 NOW

Mesečna naročnina

7,99 €/m

Prenos podatkov

Prenos podatkov po
mobilnem omrežju NI vključen.

Hitrost prenosa podatkov

Odvisno od hitrosti povezave
- od 400 kbit/s do 2 Mbit/s.

LTE

DA

 


Mobilna TV A1 NOW brezplačno do 12 mesecev ob vezavi na izbrane pakete

Vsi, ki se boste na enega izmed spodnjih paketov vezali za 24 mesecev, boste v odličnih vsebinah, ki jih ponuja A1 NOW lahko brezplačno uživali tudi do 12 mesecev.

Glede na izbrani paket vam pripadajo naslednji meseci brezplačne uporabe:

 

Posebna ponudba
A1 NOW

A1 Svobodni 100 GB

12 mesecev

A1 Svobodni 60 GB

6 mesecev

A1 Svobodni 40 GB

6 mesecev
A1 Svobodni 20 GB 3 mesece

A1 Orto 15 GB

3 mesece

A1 Orto Epik 6 mesecev
A1 Net 30 GB 3 mesece
A1 Net 70 GB 6 mesecev
A1 Net 100 GB 6 mesecev
 

Enostavno se registrirajte na spletni strani mobilne televizije A1 NOW in brezplačno obdobje se bo samodejno upoštevalo že iz vaše osnovne naročnine.


Kako aktiviram opcijo A1 NOW?

Obiščite spletno mesto A1NOW.si in se registrirajte.

Po opravljeni registraciji in izbranem načinu plačila vam bomo poslali potrditveni SMS s kodo, s katero boste vaš račun tudi aktivirali.

Prenesite si aplikacijo na vašo napravo:

    

Več o posebni ponudbi A1 NOW

Posebna ponudba brezplačnega preizkusa storitve A1 NOW velja od 20. 4. 2017 do preklica in velja za nove ter po pogojih predčasnega odplačila naprave za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki v času trajanja posebne ponudbe z A1 Slovenija, d. d. sklenejo novo naročniško pogodbo z vezavo za 24 mesecev na enem od paketov A1 SVOBODNI 20 GB, 40 GB, 60 GB, 100 GB, A1 ORTO 15 GB, A1 ORTO Epik, A1 Net 30 GB, 70 GB ali 100 GB. Brezplačni preizkus storitve A1 NOW je na voljo za različna obdobja:  

- 3 mesece v primeru vezave na paketu A1 SVOBODNI S, A1 SVOBODNI EU, A1 SVOBODNI EU+, A1 SVOBODNI 20 GB, A1 Hitri net M, A1 Net 30 GB, A1 ORTO TRIPSTER+, A1 ORTO GIGASTAR, A1 Orto 15 GB, A1 ORTO EU ali A1 ORTO EU+
- 6 mesecev v primeru vezave na paketu A1 SVOBODNI M, A1 SVOBODNI 40 GB, A1 SVOBODNI 60 GB, A1 Orto Epik, A1 Hitri net L, A1 Net 70 GB ali A1 Net 100 GB.
- 12 mesecev v primeru vezave na paketu A1 SVOBODNI L in A1 SVOBODNI 100 GB

Uporabnik lahko izkoristi brezplačni preizkus storitve A1 NOW tako da ga aktivira v obdobju, ko je aktivna vezava na enega od navedenih paketov. V primeru, da uporabnik brezplačni preizkus aktivira v obdobju, ko je do preteka 24 mesecev vezave še manj kot 3, 6 ali 12 mesecev (glede na izbrani paket in obdobje ki mu pripada), se obdobje brezplačnega preizkusa ustrezno skrajša, tako da traja največ do izteka enega meseca po izteku obdobja vezave na zgoraj navedene pakete. V primeru, da uporabnik v času aktiviranega brezplačnega preizkusa menja paket, ki ni vključen v to posebno ponudbo brezplačnega preizkusa storitve A1 NOW, se brezplačni preizkus storitve A1 NOW zaključi najkasneje v roku enega meseca po spremembi paketa. V primeru, da uporabnik v času aktiviranega brezplačnega preizkusa menja paket, ki je vključen v to posebno ponudbo, je od dneva vključitve novega paketa upravičen do tistega obdobja brezplačnega preizkusa, ki pripada novemu paketu, in se le-ta prišteje že porabljenemu obdobju brezplačnega preizkusa na prejšnjem paketu. V vsakem primeru se od zaključka brezplačnega preizkusa dalje storitev A1 NOW uporabniku začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1 Slovenija, če uporabnik do preteka celotnega obdobja brezplačnega preizkusa oziroma do predčasnega zaključka brezplačnega preizkusa izrecno ne zahteva izključitve storitve A1 NOW. Posebna ponudba se izključuje z ostalimi akcijami in promocijskimi ponudbami za storitev A1 NOW. Za pakete in storitev A1 NOW se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ter drugi posebni pogoji, ki so skupaj s cenikom in ostalimi informacijami na voljo na A1.si, na A1now.si, na prodajnih mestih A1, in 040 40 40 40. A1 Slovenija, d. d.
 

Več Skrij

Dodatne informacije o A1 NOW

Več informacij o storitvi najdete na A1 NOW spletni strani.

Več Skrij