Samsung Galaxy Watch 3 45mm BT srebrna

Izberi barvo naprave

693246 116810 Samsung Galaxy Watch 3 45mm BT srebrna
SPO_116810 Samsung Galaxy Watch 3 45mm BT srebrna SAMSUNG HWFix silver 269.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Samsung Galaxy Watch 3 45mm BT srebrna 24 X 11,25 €

24 X 11,25 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Samsung Galaxy Watch 3 predstavlja kombinacijo najmodernejše pametne ure in elegantnega dizajna. Vrtljiv okvir, pregleden zaslon in usnjen pašček bodo poskrbeli za udobno vsakodnevno uporabo. Na voljo vam je izjemno število različnih številčnic, izbirate lahko med kar 40 različnimi kombinacijami, spremljanje srčnega utripa in krvnega tlaka, analizo spanca, spremljanje telesne aktivnosti! Poleg elegance vas bo prepričala tudi vzdržljivost, standard IP68 zagotavlja, da lahko ura prenese celo nekaj vode in umazanije.

Najnaprednejše spremljanje vašega počutja na pametni uri

Ura, ki vas spremlja. Galaxy Watch3 je kombinacija zmogljivosti pametne ure in najnovejše tehnologije, ki spremlja vaše počutje. Vse to v eni vrhunski in klasični napravi. Z našo najnaprednejšo Galaxy Watch3 uro si lahko preprosto organizirate svoje življenje in spremljate svoje počutje ter prevzamete njegov nadzor.

Na voljo sta dve velikosti: 45 mm ali 41 mm. Vsaka ima številčnico, ki vas bo navdušila. Izbirate lahko med osupljivimi barvami: mistično črni, mistično srebrni in mistično bronasti.

Večji zaslon, a lažji in tanjši za preprosto uporabo

Zaradi vrtljivega okvirja in večjega zaslona se lahko preprosto osredotočite na pomembne stvari. Galaxy Watch3 je tanjša, manjša in za približno 15 % lažja ura, s prefinjenim videzom, ki se odlično prilega vašemu zapestju s svojim tanjšim okvirjem.

Vrhunska kakovost, vse do paščka

Design Galaxy Watch3 ure je izpopolnjen tudi z vrhunskim in pristnim usnjenim paščkom. Starano usnje ustvari naraven videz, na drugi strani pa okrepljeno usnje varuje pred razbarvanjem.

Lepota in inteligenca sta odličen par

Popoln in edinstven videz Galaxy Watch3 ure z veliko izbiro številčnic, ki se ujemajo z zapeljivim okvirjem. Izbirajte med 40 različnimi kombinacijami, imejte hiter dostop do uporabnih informacij, ki jih potrebujete, in preprosto dostopajte do svojih najljubših aplikacij.

Vzemite počutje v svoje roke in ga spremljajte kar na zapestju

Galaxy Watch3 ura z LED in infrardečimi žarki oceni vašo raven SpO2 oz. vsebnost kisika v vaši krvi. Ker je saturacija kisika neposredno povezana s telesno zmogljivostjo, lahko greste z Galaxy Watch3 uro pri svoji telovadbi korak dlje.

Bodite neustrašni pri raziskovanju. Galaxy Watch3 ura z izboljšanim merilnikom pospeška samodejno zazna globoke padce in v tem primeru na vašo številko v nuji pošlje SOS-obvestilo z vašo lokacijo.

Galaxy Watch3 ura zabeleži REM-cikle, globok spanec in trajanje spanca. Na podlagi teh podatkov naredi oceno, s katero lahko izboljšate kakovost svojega spanca. Samsung, v sodelovanju z nepridobitno organizacijo National Sleep Foundation, na vašo napravo naloži izobraževalne vsebine in napotke za spanec, s katerimi si lahko izboljšate spanec.

Na Galaxy Watch3 uri lahko izbirate med več kot 120 programi za domačo telovadbo, tako lahko v prostem času takoj začnete razgibavati telo. Izberite na vašem pametnem telefonu in prenesite na TV-zaslon – med telovadbo bo vaš srčni utrip prikazan na zaslonu v realnem času. Za še točnejše rezultate uporabite trak Ridge Sport Band.

Z Galaxy Watch3 je moč na ravni pametnega telefona zdaj na dosegu roke

Ko prejmete novo sporočilo, vam Galaxy Watch3 ura pokaže zgodovino pogovorov, tako da lahko brez težav sledite pogovoru. Ogledate si lahko tudi slike brez dodatnega pritiskanja, zato je še lažje klepetati med samim tekom.

Ostanite povezani z drugimi tudi, ko ste na poti – ne da bi se ukvarjali s pošiljanjem odgovorov. Funkcija pametnega odgovora na Galaxy Watch3 uri analizira besedila in fotografije, ki jih prejmete, ter vam predlaga odgovore. Podpira različne kategorije, med drugim na temo hrane, praznovanja, sebkov in več.

Glasba, ki traja in traja

Vaša glasba se predvaja tudi, ko preklopite na drugo napravo. Predvajajte skladbo na svojem Galaxy Note20, nato na svoji uri odprite Samsung Music aplikacijo in preprosto izbirajte med skladbami na svoji Galaxy Watch3 uri. Pritisnite in držite Galaxy Buds Live brezžične slušalke ter se popolnoma izgubite v glasbi

Povežite se z drugimi aplikacijami

Ustvarite si skupino Galaxy aplikacij, s katerimi boste na svojem telefonu preživljali vsakdan. Poiščite svoj telefon in si na uri oglejte fotografije iz telefona, lahko pa tudi preklopite med napravama ter predvajate glasbo ali si ogledate opomnike. Popolni partnerji so na vašem zapestju.

  • 5ATM / IP68: Oznaka, ki kaže, da lahko Galaxy Watch3 ura prenese nekaj vode in umazanije.
  • Trpežnost vojaškega razreda: S trpežnostjo za dejaven življenjski slog ste pripravljeni na skrajne vremenske razmere in temperaturo.
  • GPS: Ugotovite, kje ste, in z lahkoto najdite obvoz, skupaj z vgrajenim barometrom

Več načinov napajanja vašega dela in prostega časa

Svojo Galaxy Watch3 uro preprosto povežite s svojimi Galaxy kompatibilnimi napravami prek Samsung Cloud računa. Na poti na delo ali telovadbo lahko preprosto preklopite med uro in Galaxy Note20 ali med uro in Galaxy Buds Live brezžičnimi slušalkami prek Bluetooth povezave.

Tehnične lastnosti

Povezovanje Wi-Fi 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 5.0, A2DP, LE
Lokacijska tehnologija GPS, Glonass
Operacijski sistem Tizen
Zaslon Super AMOLED 35,55 mm 360 x 360
Barvna globina 16 milijonov barv
Procesor 2-jedrni1.15 GHz
Pomnilnik 1 GB RAM, 8 GB ROM, 1.5 prosti pomnilnik
NFC da
Senzorji merilnik pospeška, barometer, žiroskop, senzor srčnega utripa, svetlobni senzor
Baterija 340 mAh, neodstranljiva
Barva srebrna
Teža 53,8 g
Dimenzije 46,2 x 45,0 x 11,1 mm

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis Ram2, d.o..o., Bratislavska ulica 7, 1000 Ljubljana


 

Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.