Paket za sledenje</br>hišnim ljubljenčkom Paket za sledenje</br>hišnim ljubljenčkom

Paket za sledenje
hišnim ljubljenčkom

Se vam je že zgodilo, da ste morali iskati svojega kosmatinca? V svoji razigranosti, kljub naši skrbi, se lahko oddaljijo in ne najdejo poti nazaj s svojega potepa. Da bodo vaši sprehodi s kosmatinci popolnoma brezskrbni, lahko izberete ovratnico za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi.

MyKi ovratnica za 1 €

MyKi ovratnico si ob vezavi za 24 mesecev in mesečni naročnini zgolj 1,99 €  zagotovite na prodajnih mestih A1.

  • Mobilna aplikacija MyKi Pet vam sporoča lokacijo vašega ljubljenčka in je brezplačno na voljo v trgovinah Google Play in App store.  


    Ovratnica ima vgrajen GPS senzor, ki sporoča lokacijo vašega ljubljenčka do 10 metrov natančno. Nastavitev omogoča tudi obvestila v primeru, če vaš ljubljenček zapusti varna območja.

    safe-zones myki 3.png
  • MyKi Pet lahko uporabite tudi za trening svojih kosmatincev. Meni za trening omogoča izvajanje glasovnih ukazov, ki jih aplikacija pošlje napravi.

    personal-pet-trainer myki3.png


Odgovorno skrbništvo živali

Prizor v oglasu je igran in ne predstavlja dejanske situacije, zato posnemanje odsvetujemo. Za kužka smo med snemanjem videa lepo poskrbeli. A1 zagovarja odgovorno skrbništvo živali in skrb za njihovo dobrobit. Lastnik živali je dolžan skrbeti za varnost živali in okolice. Naša storitev je namenjena predvsem situacijam, ko se žival izgubi.

Pogosto zastavljena vprašanja

Komu je namenjen Paket za sledenje hišnim ljubljenčkom?
Paket je namenjen vsem zasebnim in poslovnim naročnikom, tako obstoječim kot novim, ki želijo zavarovati svoje ljubljenčke s sledilno ovratnico in jim tako zagotoviti varnost. Ovratnica namreč lastnikom omogoča, da v vsakem trenutku vedo, kje se nahaja njihov hišni ljubljenček.

Kakšni so pogoji za sklenitev paketa po promocijski ceni in uporabe paketa?
Pogoj za sklenitve paketa je, da se vežete za 24 mesecev na paketu A1 Hitri net S z Ovratnico za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi Pet.

  • Cena ovratnice je zgolj 1 €, ob vezavi za 24 mesecev na paketu za sledenje hišnim ljubljenčkem. Obroki, vključno s prvim, se obračunajo na mesečnem računu.
  • Paket A1 Hitri net S dobite prav tako po promocijski ceni 1,99 € (redna cena 7,99 €) na mesec pod pogojem, da paket uporabljate izključno za uporabo ovratnice za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi. Popust velja za vedno in se ga ne da prenesti na drug paket.

Pogoj uporabe je, da SIM kartico izključno uporabljate v ovratnici za sledenje hišnemu ljubljenčku MyKi. A1 Slovenija ima pravico preverjati uporabo in če ugotovi, da paket s SIM kartico uporabljate za druge namene, vam A1 lahko obračuna polno ceno paketa po veljavnem ceniku.

Vse cene vključujejo DDV.

Kaj vključuje paket?
Paket za sledenje hišnim ljubljenčkom / A1 Hitri net S vključuje 1 GB prenosa podatkov. Neporabljena količina ni prenosljiva v naslednji obračunski cikel. Po dosegu zakupljene količine je prenos podatkov onemogočen, za nadaljnjo uporabo si lahko uporabnik zakupi eno od dodatnih opcij.

Vključena količina prenosa podatkov po 15. 6. 2017 ne velja le v Sloveniji, temveč tudi v državah EU/EEA. Več o EU gostovanju.

Kako deluje storitev paketa za sledenje hišnim ljubljenčkom z ovratnico MyKi?
Ovratnica MyKi skupaj z GPS sledilnikom in SIM kartico (porablja prenos podatkov iz paketa) do 10 metrov natančno določa položaj hišnega ljubljenčka in tako lastnikom omogoča brezskrbnost, hišnim ljubljenčkom pa varnost, saj lastniki v vsakem trenutku vedo, kje se njihov hišni ljubljenček nahaja.

Uporabniki si naložite aplikacijo na svoj pametni telefon z Android ali iOS operacijskim sistemom in preko nje upravljate z MyKi Pet ovratnico za sledenje hišnim ljubljenčkom. Preko aplikacije uporabniki lahko sami določate tudi varne cone in lahko hišnega ljubljenčka učite novih trikov kot odziv na določene zvoke.

Ker je delovanje ovratnice MyKi vezano na prenos podatkov iz paketa, kako pogledam porabo prenosa podatkov na paketu?
Vse informacije vezane na Paket za sledenje hišnim ljubljenčkom / A1 Hitri net S najlažje preverite prek portala Moj A1, kjer boste našli informacije, vezane na naročniško razmerje (vezava, vklop/izklop dodatnih opcij), mesečne račune in porabo.1

Ali lahko ovratnico MyKi uporabljam tudi v tujini?
Uporaba ovratnice MyKi je vezana na Paket za sledenje hišnim ljubljenčkom / A1 Hitri net S, ki vključuje 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji, kot tudi drugih članicah EU/EEA od uveljavitve regulative za EU gostovanje (15. 6. 2017). Naročnina 1,99 € tako vključuje prenos podatkov za ažurno in natančno sporočanje lokacije vašega ljubljenčka tako v Sloveniji kot v drugih državah Evropske unije.

Več Skrij

Več o ponudbi

Akcijska cena za ovratnico za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi 1 EUR velja ob istočasni vezavi na paketu A1 Hitri net S na 24 mesecev. Paket A1 Hitri net S vključuje 1 GB prenosa podatkov. Uporabnik ob nakupu ovratnice za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi in vezavi na 24 mesecev ter pod pogojem, da paket uporablja izključno za uporabo ovratnice za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi, pridobi 6 EUR popusta na mesečno naročnino, ki upoštevajoč popust znaša 1,99 EUR/mesec. Popust velja za vedno in se ga ne da prenesti na drug paket. A1 Slovenija ima pravico preverjati, če uporabnik paket uporablja le za ta namen oz. če ima SIM kartico za paket nameščeno v ovratnici za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi in v kolikor ugotovi da temu ni tako, nemudoma začeti obračunavati polno ceno paketa po takrat veljavnem ceniku. Vključena količina prenosa podatkov po 15.6.2017 ne velja le v Sloveniji, temveč tudi v državah EU/EEA. Neporabljena količina ni prenosljiva v naslednji obračunski cikel. Po dosegu zakupljene količine je prenos podatkov onemogočen, za nadaljnjo uporabo si lahko uporabnik zakupi eno od dodatnih opcij. Vse cene vključujejo DDV. Za paket A1 Hitri net S veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij