Otroška GPS ura

Otroci potrebujejo svobodo, da lahko raziskujejo, se učijo in spoznavajo svet okrog sebe. Hkrati pa je povsem naravno, da kot starši želimo vedeti, da je otrok na varnem. Pametna otroška GPS ura MyKi ponuja prav to: na otroško barvit način zmore bistveno več kot le prikazovanje časa. Vgrajeni GPS senzor sporoča lokacijo otroka aplikaciji na vašem telefonu.

Otroška ura GPS

Barva: zeleno modra ali rumeno rdeča kombinacija
Cena: 24 € na paketu z mesečno naročnino 3,99 €
Paket: 1.000 minut klicev ali SMS-ov in dovolj podatkov za ažurno in natančno sporočanje lokacije tako v SLO kot EU

Prednosti otroške GPS ure

Vgrajeni GPS senzor sporoča lokacijo otroka v aplikaciji na vašem telefonu.
SOS gumb: otrok vas lahko pokliče z enim samim dotikom ure.
Klici in sporočila: ura lahko pokliče do 18 številk, ki so shranjene v imeniku.
Mobilna aplikacija MyKi Watch: je brezplačno na voljo v Google Play in App Store trgovini in vam omogoča, da na svojem telefonu spremljate, kje je vaš otrok.

Pogosto zastavljena vprašanja

Pod kakšnimi pogoji velja promocijska cena?
Akcijska cena 24,00 EUR za otroško GPS uro MyKi velja, če se istočasno vežete na paketu A1 Začetni M na 24 mesecev. Cena ure je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, kar pomeni, da boste 24 mesecev vsak mesec plačali po 1 €. Vsi obroki, tudi prvi, se bodo obračunali na računih. Ob nakupu otroške GPS ure MyKi in vezavi na 24 mesecev pridobite 11 EUR popusta na mesečno naročnino A1 Začetni M. Mesečna naročnina za A1 Začetni M znaša upoštevajoč popust 3,99 EUR/mesec.

Promocijska cena velja le pod pogojem, da paket uporabljate izključno za uporabo otroške GPS ure MyKi. Pri A1 Slovenija imamo pravico preverjati, če uporabniki paket uporabljate le za ta namen oz. če imate SIM kartico za paket nameščeno v otroško GPS uro MyKi. Če ugotovimo, da temu ni tako, bomo uporabniku začeti obračunavati polno ceno paketa po takrat veljavnem ceniku. Vse cene vključujejo DDV.

Do kdaj velja popust?
Popust velja za vedno in se ga ne da prenesti na drug paket.

Kje velja vključena količina prenosa podatkov?
Vključena količina prenosa podatkov po 15. 6. 2017 ne velja le v Sloveniji, temveč tudi v državah EU/EEA.

Kako najlažje preverim porabo na paketu?
Paket A1 Začetni M vključuje dovolj enot za klice, SMS-e in prenosa podatkov na mesec za vsakodnevno uporabo ure. Za enostavno spremljanje porabe pa vam svetujemo, da uporabljate aplikacijo Moj A1 do katere lahko dostopate na vašem računalniku ali pa si jo naložite na vašo mobilno napravo. Na portalu oz. v aplikaciji Moj A1 boste našli vse informacije, vezane na naročniško razmerje (vezava, vklop/izklop dodatnih opcij), mesečne račune in porabo.

Več Skrij

Več o ponudbi

Akcijska cena za otroško GPS uro MyKi v znesku 24,00 € velja ob istočasni vezavi na paketu A1 Začetni M na 24 mesecev. Cena je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Paket A1 Začetni M vključuje 1000 minut klicev, SMS ali MMS in 500 MB prenosa podatkov. Uporabnik ob nakupu otroške GPS ure MyKi in vezavi na 24 mesecev ter pod pogojem, da paket uporablja izključno za uporabo otroške GPS ure MyKi, pridobi 11 € popusta na mesečno naročnino, ki upoštevajoč popust znaša 3,99 €/mesec. Popust velja za vedno in se ga ne da prenesti na drug paket. A1 Slovenija ima pravico preverjati, če uporabnik paket uporablja le za ta namen oz. če ima SIM kartico za paket nameščeno v otroško GPS uro MyKi in v kolikor ugotovi da temu ni tako, uporabniku nemudoma začeti obračunavati polno ceno paketa po takrat veljavnem ceniku. Vključena količina prenosa podatkov po 15. 6. 2017 ne velja le v Sloveniji, temveč tudi v državah EU/EEA. Neporabljena količina ni prenosljiva v naslednji obračunski cikel. Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v omrežju A1 Slovenija, v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se  samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 250 MB za 1,99 €. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Nad porabljeno količino enot, se storitve obračunajo po veljavnem ceniku. Vse cene vključujejo DDV. Za paket A1 Začetni M veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji  za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in  pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.
Več Skrij