Obvestila in novosti

Vašemu času dajemo vrednost

( 22.02.2018 )

Zavedamo se, da je čakanje na prostega svetovalca lahko zelo neprijetno, zato ves čas razmišljamo, kako bi se na tem področju izboljšali. Že do danes nam je uspelo povprečno čakalno dobo zmanjšati do minute in naredili bomo vse, da bo tako tudi ostalo. Občasno pa zaradi dejavnikov, na katere nimamo vpliva, prihaja tudi do podaljšanja čakalne vrste v našem klicnem centru, zato smo se odločili, da vašemu času damo vrednost. Vaše čakanje bomo oplemenitili tako, da zaradi tega, ker ste čakali, mi naredimo dobro delo. Verjamemo, da bo ta dobrodelna gesta delno ublažila nevšečnosti, ki vam jih je povzročilo čakanje na prostega operaterja.   

Za vsako vaše čakanje na prostega svetovalca, ki bo v času od 23. 2. do 23. 5. daljše od ene minute, bomo donirali 0,1 € v dobrodelne namene. Vsaka od treh organizacij bo prejela odstotek celotne donacije, o končni razporeditvi donacije pa boste odločali obiskovalci te spletne strani.

Glasovanje bo potekalo med 13. 3. in 20. 3. 2018, izbrani organizaciji lahko podarite en glas na dan. Za oddajanje glasu morate najprej opraviti spletno registracijo, ki jo uredite ob prvem oddanem glasu.

Po končanem glasovanju bomo objavili rezultate in predali donacijo.

Organizacije, ki bodo prejele donacijo:

Organizacija, ki prejme največ glasov, prejme 50 % celotne donacije, drugouvrščena organizacija prejme 30 % donacije, tretja pa 20 % celotne donacije.

Več informacij o donaciji lahko dobite na spletnem mestu, v Pravilih projekta, na številki 040 40 40 40 ali prek družabnih omrežij Facebook  in Twitter.

NAZAJ

Obvestilo uporabnikom

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.