Obvestila in novosti

Vstopite v Mozaik.si – portal, ki vas obvešča o novostih tehnologije, glasbe, serij in filmov.

( 22.05.2018 )

Vstopite v Mozaik!

Če ste ljubitelji tehnologije, glasbe, serij, filmov in glasbe nujno preverite naš nov portal Mozaik! Čakajo vas zabavne vsebine, recenzije, napovedi, ideje za prosti čas in še mnogo mnogo več!

Tematike na Mozaiku nas povezujejo z radostjo, užitkom, radovednostjo in predvsem nenehno željo po novem. Iskali smo rubrike, v katerih se naše in vaše zgodbe najlažje povežejo in postanejo nekaj več – poglobljena misel, nova perspektiva ali celo prijateljski namig. Tako smo se osredotočili na sklope, kjer zabave in dobre volje nikoli ne manjka:

TV in film: Kaj gledamo, zakaj to gledamo, kaj si o videnem mislimo in kaj vam lahko priporočamo glede na vaše televizijsko-filmske preference.

Glasba: Kaj poslušamo in kaj si o slišanem mislimo, kdo nas je navdušil z odra in kdo preko slušalk, kaj posluša svet in zakaj bi morda morali prisluhniti tudi vi.

Tehnologija: Kaj nam ponuja tehnološka sedanjost in kaj to pomeni za prihodnost, kaj nam zvoni v žepu in kdo (ali kaj) nam dela družbo, ko smo čisto sami.

Prosti čas: Kaj vidimo, ko pogledamo preko svojih zgodb ali ko te zgodbe začnemo širiti. Kaj skrivajo še neodkrita življenjska presenečenja in kako jih lahko doživimo tudi sami. Od potovanj in neslutenih doživetij do zabavnih pripovedi in sproščujočih trenutkov.

Zakaj ime Mozaik? Naša življenja so sestavljena iz drobcev, vsak od teh pa govori svojo zgodbo. Znotraj teh neštetih zgodb se tu in tam najdejo številne, ki nas povezujejo. Ki nam ponujajo zagon, da širimo obzorja.

Naš cilj ni, da bi vas informirali o nečem, kar verjetno že veste, ampak da bi vam ponudili še en pogled na tisti delček vašega mozaika, o katerem tudi sami radi podelite besedo ali dve.

Pred vami so torej naši drobci, ki govorijo zelo konkretne zgodbe. Upamo, da vas bodo zabavale, navduševale in tudi nasmejale. 

Pa ne pozabite se registrirati! Lahko si boste shranjevali članke in ustvarjali svoje liste želja!                         

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.

Nova TV shema

Celotno prednastavljeno TV shemo in programske sklope, si lahko ogledate tukaj

Več Skrij