Obvestila in novosti

Sprememba cen in pogojev mednarodnih storitev na podlagi EU regulacije

( 15.04.2019 )

15. 05. 2019 se bodo znižale nekatere cene za glasovne mednarodne klice in mednarodna sporočila SMS iz Slovenije, ki se zaključujejo v kateri od drugih držav EU/EEA območja: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Poljska, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Islandija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Združeno kraljestvo, vključno s prekomorskimi območji: Francoska Gvajana, Gibraltar, Guadeloupe, Martinik in Reunion.

Nove, nižje cene klicev znašajo 0,19 EUR na minuto brez DDV oz. 0,2318 EUR na minuto z DDV. Cena poslanega sporočila SMS pa znaša 0,06 EUR brez DDV oz. 0,0732 EUR z DDV.

Spremembe ureja Uredba (EU) št. 2018/1971 in te veljajo izključno za rezidenčne mobilne in stacionarne pakete. Spremembe ne veljajo za poslovne in M2M pakete. Prav tako se cena ne spreminja za podatkovne (CSD) in video klice.

Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi z najavljeno spremembo smo na voljo na številki 040 40 40 40, www.a1.si in A1 prodajnih mestih.

Seznam paketov >

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.

Nova TV shema

Celotno prednastavljeno TV shemo in programske sklope, si lahko ogledate tukaj

Več Skrij