Obvestila in novosti

Spremenjena starostna meja za A1 Go! kidz pakete

( 13.08.2019 )

Nosilce paketov A1 Go! kidz obveščamo, da smo na A1 Go! kidz paketih spremenili starostno mejo za uporabnike teh paketov. Do sedaj so lahko pakete A1 Go! kidz uporabljali otroci do dopolnjenega 12. leta starosti, po novem pa ga lahko uporabljajo do dopolnjenega 16. leta starosti. 

Hkrati smo uvedli tudi spremembe glede uporabe in zaračunavanja prenosa podatkov. Če uporabnik preseže količino prenosa podatkov, ki je vključena v paket, se bo prenos podatkov samodejno ustavil. S tem se boste izognili morebitnim neželenim stroškom na otrokovem paketu. Pred spremembo so se po porabljenih količinah v paketu samodejno vklopili dodatni zakupi prenosa podatkov (3 GB za 3 €).

Če vam ta sprememba ne ustreza, si lahko blokado prenosa podatkov kadarkoli izklopite na prodajnem mestu A1 ali s klicem na 040404040.

Spremembe veljajo od 13. 8. 2019 dalje.

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.