Obvestila in novosti

Zaprtje prodajnih mest A1

( 13.03.2020 )

Obveščamo vas, da s 16. marcem do nadaljnjega zapiramo vsa prodajna mesta A1. Namesto na prodajnih mestih, ki so po odloku vlade zaprta, nas najdete na naših digitalnih kanalih. Za vse informacije in vprašanja se lahko obrnete na naša spletno stran ter družbena omrežja. Spomnimo:

  • na naši spletni strani A1.si najdete vsa aktualna obvestila, informacije o naših storitvah, paketih, spletni klepet v živo ter postavite vprašanje spletni asistentki Aidi
  • na portalu in aplikaciji Moj A1 lahko urejate svoje naročniško razmerje, plačujete račune, menjate pakete in opcije, spremljate porabo
  • preverite A1 Forum forum.a1.si, kjer najdete vrsto uporabnih informacij in si pomagate med seboj
  • pišete nam lahko na info@A1.si
  • ali nas pokličete na 040 40 40 40. Če potrebujete tehnično pomoč, izberete številko 3

Želimo si hitrega izboljšanja in se že veselimo dneva, ko bomo ponovno odprli svoja vrata. Do takrat pazite nase in ostanite zdravi!

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.