Obvestila in novosti

Programi Arena Sport v A1 Slovenija

( 02.07.2020 )

V petek, 3. 7. 2020 bomo tekom dneva dodali v našo programsko shemo programe Arena Sport 1 in 2 ter Arena e-sport.

Umestitev:

  • Programska mesta:
    • Arena Sport 1: programsko mesto 203 (856 v HD verziji na starih sistemih)
    • Arena Sport 2: programsko mesto 204 (857 v HD verziji na starih sistemih)
    • Arena e-sports: programsko mesto 409 (858 v HD verziji na starih sistemih)
  • Programi bodo na voljo v shemah M, L in Šport

Katere prenose športnih dogodkov bodo programi pokrivali?

V prvem letu bo poudarek na košarki. Pravice imajo za predvajanje za NBA, ABA, ABA2, VTB, FIBA Ligo prvakov in NCAA. Prav tako so pravice zagotovljene za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, Liga MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga ...

Na Areni bodo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji. V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Njihov glavni komentator je Luka Štucin, eden najboljših poznavalcev lige NBA v Sloveniji in priljubljen glas prenosov v živo.

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.