Obvestila in novosti

Facebook nagradna igra: virtualno srečanje s Sergiom Perezom in Lanceom Strolom

( 10.07.2020 )

Udeležba v nagradni igri je brezplačna. Pogoj je, da je udeleženec star vsaj 18 let. Za sodelovanje mora uporabnik pod objavo nagradne na Facebooku A1 Slovenija igre pustiti komentar. Udeleženec potrjuje, da lahko A1 Telekom Austria AG in njegove podružnice uporabijo in objavijo polno ime in odgovor za namene oglaševanja.

Začetek nagradne igre: 10. julij 2020.

Osvojite lahko virtualno srečanje za 1 osebo (meet & great) s Sergiom Perezom in Lanceom Strolom. Nagradna igra poteka na Facebooku A1 Slovenija.

Nagrada ni prenosljiva na druge ljudi. Zmagovalca določi odločitev žirije. Žirija bo upoštevala vse komentarje, ki bodo oddani do torka, 14. julija 2020, do 12:00 ure. Žirijo sestavlja ekipa za družabna omrežja A1 Slovenija.

Zmagovalec bo obveščen preko komentarja na Facebooku, nato pa se bo potrebno v 12 urah od objave prijaviti prek navedenega e-poštnega naslova. Če se zmagovalec ne javi pravočasno, se nagrada odvzame. Udeleženec se strinja, da lahko A1 Telekom Austria AG in njegove hčerinske družbe do preklica osebne podatke, povezane z udeležbo na natečaju, v avtomatizirane namene uporabljajo in shranjujejo.

V primeru zmage se udeleženec strinja z objavo imena na kanalih družbenih omrežij A1 in njegovih podružnic. Preklic te izjave o soglasju je mogoč kadar koli prek e-pošte na info@A1.si. Več informacij o varstvu podatkov najdete na A1 spletni strani. A1 Telekom Austria AG in njene podružnice si pridržujejo pravico izključiti posameznike iz nagradne igre, če ravnajo nasilno ali manipulativno.

Ta promocija nima povezave s Facebookom in je nikakor ne sponzorira, ne podpira ali organizira Facebook. Prejemnik informacij, ki ste jih posredovali, ni Facebook, ampak A1 Telekom Austria AG. Izplačilo nagrade v gotovini ni možno. Odločitev sodnikov je dokončna. Zaposleni v družbi A1 Telekom Austria AG in njenih odvisnih družb so izključeni iz tekmovanja.

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.