Obvestila in novosti

Obvestilo o spremembi pogojev za izvajanje predplačniških storitev

( 14.09.2020 )

S 15. 10. 2020 se spreminjajo Posebni pogoji za izvajanje predplačniških storitev in sicer se ureja način obveščanja predplačniških uporabnikov A1. V ta namen je dodana nova točka 12, ki določa:

A1 predplačniškega uporabnika obvešča o možnostih upravljanja predplačniškega razmerja preko SMS, MMS sporočil in/ali v mobilni aplikaciji A1.
A1 lahko predplačniškega uporabnika obvešča o vseh možnostih polnjenja računa (Pay365, Moneta, Valu, preko trajnikov, ki jih zagotavljajo zunanji ponudniki, …). A1 predplačniškega uporabnika obvešča tudi o možnostih uporabe spletnega portala Moj A1 in mobilne aplikacije A1.

Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi z najavljeno spremembo lahko pokličite na 040 40 40 40, www.a1.si ali se obrnete na zaposlene na A1 prodajnih mestih.

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.