Obvestila in novosti

Varnostna nadgradnja predvajalnika Xplore TV Go

( 14.09.2020 )

Obveščamo vas, da bo po 20.9. v Apple App Store-u na voljo posodobljena različica predvajalnika Xplore TV Go, ki bo ob namestitvi vplivala na delovanje nekaterih starejših Apple naprav: Apple iPhone modeli starejši od 5 in 5E ter vsi Apple iPad modeli starejši od iPad 4 ter iPad Mini – prva generacija ne bodo več podpirale delovanja predvajalnika A1 Xplore TV Go.

Izvedba nadgradnje je nujna za namen zagotovitve delovanja aplikacije na novih operacijskih sistemih iOS. Spremeba bo vplivala na uporabnike, ki bodo izvedli posodobitev aplikacije A1 Xplore TV Go, po omenjenem datumu in uporabljajo zgoraj omenjene naprave Apple.

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.