Obvestila in novosti

Spremembe v programski shemi 10.7.2021

( 10.06.2021 )

10. 7. 2021 bomo zaradi umika dovoljenja za retransmisijo s strani izdajateljev programov TV3, TV Golica, Čarli TV ter Boom TV le-te do ureditve ustrezne pogodbene podlage umaknili iz vseh naših programskih shem.

Prav tako pa z 10. 7. 2021 iz programskega paketa Mix M, umikamo program Extreme Sports, ki bo še vedno na voljo v paketu Mix L ter v športnem programskem sklopu.

Kljub temu se bomo še naprej trudili svojim naročnikom zagotoviti odličen nabor TV programov. Tako smo v letošnjem letu naše programske sheme brez doplačila obogatili s 15 programi v HD tehniki ter dodali nekaj povsem novih programov, kot je denimo priljubljeni otroški program Nicktoons, ter programa Kolut TV in Balkan Trip.

 

Več informacij je na voljo na številki 040 40 40 40.

 

 

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.