Obvestila in novosti

Ukinitev storitve Predizbira/Izbira operaterja

( 01.07.2021 )

Obveščamo vas, da z dnem 31. 7. 2021 iz prodajnega nabora produktov A1 umikamo storitev Predizbira/Izbira. Storitev smo izvajali prek infrastrukture operaterja TELEKOM SLOVENIJE, d.d., ki nas je obvestil, da z 31.7.2021 ukinja možnost izvajanja navedene storitve na svoji infrastrukturi.

Operater A1 Slovenija bo vse svoje obveznosti iz naslova Pogodbenega razmerja izpolnjeval do vključno 31. 7. 2021. S tem dnem bo uporabnikom onemogočen dostop do storitve Izbira/Predizbira.

Vsi uporabniki lahko še naprej uporabljate druge storitve v ponudbi A1. Kot ponudnik celovite rešitve ponujamo storitve dostopa do interneta, IP telefonije in IP TV. Za informacije okrog uporabe naših storitev in naročilo pokličite številko 040 40 40 40 ali nam pišite na naslov info@A1.si. Več informacij o ponudbi najdete na www.A1.si.

NAZAJ

V zadnjem obdobju smo zaznali več poskusov pošiljanja nezaželenih sporočil in drugih poskusov zlorab preko sporočil SMS/MMS ali klicev, zato uporabnike opozarjamo, naj bodo previdni in ne odgovarjajo na nepoznane številke, zlasti tiste iz tujine, niti naj ne vračajo klicev. Svetujemo tudi, da uporabniki na mobilne telefone ne prenašajo neznanih ali sumljivih aplikacij. O zaznanih oblikah poskusov zlorab tudi obvešča nacionalni odzivni center SI-CERT.