Posebna ponudba za člane društva Zveze gluhih in naglušnih Slovenije ter Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije


V sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije ter Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije smo na A1 pripravili posebno ponudbo:
 

Mesečna naročnina 14,99 €
Klici v vsa slovenska omrežja
Sporočila SMS/MMS
Prenos podatkov 18 GB
Cena prenosa podatkov izven zakupljene količine 1 GB za 3 EUR
Dodatna SIM kartica za prenos podatkov na drugi napravi  brezplačno

 

Kako do ugodnosti?

Na kateremkoli prodajnem mestu A1 predložite člansko izkaznico društva Zveze gluhih in naglušnih Slovenije, Zveze Društev gluhih in naglušnih Slovenije ali Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije.
 

Nakup telefona ali tabličnega računalnika z vrednotnico

Preverite odlično ponudbo telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih lahko kupite na obroke brez obresti.

Splošni pogoji posebne ponudbe za ZDGNS in ZDSSS

Ponudbo lahko od 19. 7. 2016 do 30. 6. 2017 izkoristijo vsi člani ZDGNS in ZDSSS, ki na prodajnih mestih A1 (ponudba ni na voljo v spletni trgovini) predložijo člansko izkaznico svojega društva. Ponudba je na voljo za člane, ki so novi ali po pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki A1. Posebna ponudba vsebuje 5,00 € popusta na mesečno naročnino na paket A1 Svobodni S in brezplačno opcijo 15 GB. Po doseženi vključeni količini 18 GB prenosa podatkov (3 GB iz paketa in 15 GB iz opcije) v posameznem obračunskem ciklu se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se  samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 1 GB za 3,00 € v omrežju A1. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega cikla, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Ponudba ni združljiva z ostalimi promocijskimi akcijami in popusti A1. Cene ostalih storitev, storitev v tujini, cene izven zakupljenih količin in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnine so na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.

Več Skrij