<span class="txt-white-desktop">Popust za člane<br />ZDGNS in ZDSSS!</span> <span class="txt-white-desktop">Popust za člane<br />ZDGNS in ZDSSS!</span>

Popust za člane
ZDGNS in ZDSSS!

Članom društva Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije ter Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije pripada dodaten 1 € popusta pri mesečni naročnini na paketih A1 GO!

Popust samo s člansko izkaznico

Akcijsko ponudbo za člane ZDGNS in ZDSSS je možno aktivirati samo ob predložitvi članske izkaznice na A1 prodajnem mestu. Vsak naročnik ima lahko veljavno samo eno akcijsko ponudbo na eno davčno številko.

Priporočeni paketi

 • 3000 + 3000

  min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 3 GB, od tega do 3 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 60 GB, od tega do 9.105 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 100 GB, od tega do 10.065 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 1 SIM kartica

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 200 GB, od tega do 13.425 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 4 SIM kartice

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

Ugodno do naprav z vrednotnico

Preverite odlično ponudbo telefonov, ki jih lahko kupite na obroke, brez obresti.
Pri tem lahko ob predložitvi vrednotnice prihranite kar do 320,00 €!

 

Priporočeni telefoni

Huawei P30
Lite

24 x 6 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Samsung Galaxy A51

24 x 8 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Samsung Galaxy A71

24 x 14 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

24 x 5 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Preglej vse telefone  

Splošni pogoji posebne ponudbe za člane ZDGNS in ZDSSS

Ponudbo lahko od 1. 1. 2019 dalje izkoristijo vsi člani ZDGNS in ZDSSS, ki na prodajnih mestih A1 (ponudba ni na voljo v spletni trgovini) predložijo člansko izkaznico svojega društva. Ponudba je na voljo za člane, ki so novi ali obstoječi naročniki A1. Posebna ponudba vsebuje 1 EUR popusta na mesečno naročnino na paketih A1 Go!. Vezava za pridobitev ugodnosti ni pogoj. Ponudba ni združljiva z ostalimi promocijskimi akcijami in popusti A1. Cene ostalih storitev, storitev v tujini, cene izven zakupljenih količin in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnine so na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.

Več Skrij

Več o koriščenju vrednotnice

Vrednotnica za sofinanciranje plačila tehničnega pripomočka je dokument, ki ga upravičencu izda upravna enota. Vrednotnica sofinancira nakup tehničnega pripomočka v višini 85% oziroma 100% vrednosti pripomočka, kot je določeno z vrednotnico. Najvišji znesek tehničnega pripomočka je določen z vrednotnico in znaša 320,00 EUR z DDV. V primeru, da je vrednost le tega višja od zneska na vrednotnici, je potrebno doplačati razliko do polne cene tehničnega pripomočka. Preostali znesek je možno poravnati z enkratnim plačilom ali obročno ob vezavi za 24 mesecev na izbranem naročniškem paketu. Rok plačila pa je 30 dni po prejemu računa. V kolikor je vrednost naprave nižja od zneska na vrednotnici, se vrednotnica obračuna v višini zneska naprave, preostanek pa se ne izplača imetniku vrednotnice. Vrednotnice ni možno zamenjati za denar, dobropise ali kakšno drugo stvar. Rok veljavnosti vrednotnice je 1 leto od datuma izdaje vrednotnice.

Več Skrij

Opis paketov A1 Go!

Ponudbo za pakete A1 Go! XS, S, M in L lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1.

Paket A1 Go! XS vključuje 1000 minut klicev, 1000 SMS ter MMS sporočil in 1 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 1 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! S vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 30 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 7,5 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! M vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 60 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 8 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! L vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 120 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 10 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Cene paketov A1 Go! so navedene v veljavnem ceniku.

Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 3 GB za ceno 3 €. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni zakup se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 3-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed treh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo hitrost prenosa podatkov znižala na 64 kbit/s, kar bo lahko naročnik uporabljal brez dodatnega plačila.

Paketi A1 Go! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov v državah izven EU/EEA v količini 1GB za ceno 4,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Aktualen seznam držav, za katere velja 1 GB izven EU/EEA, je na voljo na www.a1.si/narocniski-paketi. Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je v eni izmed vključenih držav narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil.

Paketi A1 Go! XS, S, M in L so namenjeni običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mb/s.

Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij