<span class="txt-white-desktop">Celovita spletna pisarna za vsakogar</span>  <span class="txt-white-desktop">Celovita spletna pisarna za vsakogar</span>

Celovita spletna pisarna za vsakogar

Mala podjetja, obrtniki in drugi ponudniki storitev, ki razmišljajo o tem, kako kar najbolj učinkovito organizirati delo in elektronsko komunikacijo za 1 do 20 zaposlenih, naj pokukajo h Googlu. Njegova spletna pisarna G Suite nudi bogat nabor orodij, s katerimi lahko hitro postorimo karkoli. Pa še neverjetno zanesljiva in cenovno dostopna je!

G Suite ali – po domače – Google za delo je paket pisarniških storitev, namenjen vsem podjetnikom posameznikom, podjetjem in organizacijam, ki pri svojem delu potrebujejo elektronsko pošto, pisarniške programe, koledar, sezname opravil – torej orodja za ustvarjanje, sodelovanje in komuniciranje s sodelavci in partnerji.

Pisarna v oblaku je dostopna praktično kadarkoli in od koderkoli ter s katerekoli (pametne) naprave. Potrebujete le dostop do interneta in že lahko uživate v profesionalni e-pošti, urejanju najrazličnejših dokumentov in še več.

Spletna pisarna G Suite skrbi za demokratizacijo tehnologije v poslovnih okoljih. Pri tem stavi na visoko učinkovitost, preprostost rabe in cenovno dostopnost. Eno najboljših pisarniških rešitev si danes lahko privošči skoraj vsakdo. Ker gre za pisarno v oblaku, je ta dostopna praktično kadarkoli in od koderkoli ter s katerekoli (pametne) naprave, potreben je le dostop do interneta in že lahko vsakdo uživa v profesionalni e-pošti, urejanju najrazličnejših dokumentov, preprostem načrtovanju sestankov in projektov ter sodelovanju in komuniciranju s sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji.
 

Vrhunska varnost in stalna razpoložljivost

Spletni velikan Google ve, kako poskrbeti za zanesljivo delovanje strežnikov in preprečevanje izpada storitev, saj njegovo IT-okolje deluje v načinu 24/7/365 že desetletja. 99,9-odstotna razpoložljivost strežnikov in vrhunska ekipa varnostnih strokovnjakov sta najboljše zagotovilo, da so uporabnikom podatki vedno na voljo in shranjeni na varnem. Na Google za delo se lahko preprosto zanesete, pri čemer znatno znižate stroške poslovanja, saj za delovanje ne potrebuje namenske strojne ali programske opreme – zadostuje vaša osebna naprava z nameščenim spletnim brskalnikom in dostopom do interneta.


Za ceno sendviča in soka!

Domači ponudnik mobilnih in telekomunikacijskih storitev A1 pisarniško zbirko Google za delo ponuja resnično ugodno – mesečna naročnina 4,50 evra (+DDV) na uporabnika je resnično ugodna, saj za odšteti denar naročnik prejme kar 30 GB oblačnega prostora za e-pošto, dokumente in druge datoteke v spletnih hrambi, varen e-poštni predal, spletno pisarniško zbirko (za urejanje dokumentov, preglednic in predstavitev), pametni spletni koledar (podpira skupine uporabnikov) ter možnost opravljanja spletnih glasovnih in video konferenc. Google za delo se preprosto splača, sploh ker lahko pozabite na vzdrževanje in nadgrajevanje – ponudnik skrbi, da vam je najnovejša različica vedno na voljo.

V A1 poslovnim uporabnikom nudimo še vrsto naprednih pisarniških rešitev, s katerimi boste poenostavili in pospešili prehod svojega poslovanja v digitalno dobo.