Huawei FreeBuds lite

Izberi barvo naprave

664946 115319 Huawei FreeBuds lite
SPO_115319 Huawei FreeBuds lite Si.Mobil Accessory black 99
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 3 kosi
Preveri zalogo na prodajnih mestih

Huawei FreeBuds lite

Cena
99 €
Brezplačna dostava
0 €
Cena za plačilo
99 €

Slušalke priznanega kitajskega proizvajalca Huawei so narejena po meri uporabnika. Že na prvi pogled nas pritegne njihova privlačna oblika, ki črpa inspiracijo iz palice za golf, zaokroži pa jo elegantna keramično bela barva. Za elegantno zasnovo pa se skriva še izjemna funkcionalnost in udobje, ki ga nudi njena ušesom prilagojena oblika. Slušalka je prevlečena s koži prijaznim silikonom, ki je snemljiv in priložen v treh različnih velikostih in s tem slupalke naredi primerne za v vsako uho. Huawei FreeBuds so primerne tudi za športne aktivnosti, saj je silikon zračen, slušalke pa so vodoodporne.

Enostavno polnjenje

Ker so slušalke brezžične, za svoje delovanje ne potrebujejo nobenih kablov, polnete jih kar v priročni škatlici, kamor jih lahko tudi pospravite. Ob prvem polnjenju morate Bluetooth povezavo med slušalkami in škatlico vzpostaviti ročno, pri vseh nadaljnjih pa se povezava vzpostavi avtomatsko. S polno baterijo lahko poslušate glasbo do 12 ur, po 15 minutah polnjenja pa kar 90 minut.

Nadzor na dotik

FreeBuds Lite slušalke imajo »Double-Tap« nadzor, ki poenostavi vaša opravila. Z dvojnim klikom na hrbtno stran leve slušalke aktivirate in upravljate svoj pametni telefon kar prek glasovnega upravljanja. Z enakim gibom po katerikoli slušalki se lahko oglasite na klic ali ga prekinete. Z dvojnim klikom na desno slušalko pa lahko predvajate ali ustavite glasbo. Slušalke odlikujeta tudi mikrofona na obeh slušalkah, ki omogočata jasen zvok pri klicih tudi v hrupnem okolju.

PanzerGlass Huawei P20 Pro

PanzerGlass Huawei P20 Pro
30,90 €

Silikon Huawei P30 Pro

Silikon Huawei P30 Pro
12,99 €

Ovitek School iPhone 11

Ovitek School iPhone 11
14,99 €