<span class="txt-white-desktop">Fiksni paketi A1 Podjetnik</span> <span class="txt-white-desktop">Fiksni paketi A1 Podjetnik</span>

Fiksni paketi A1 Podjetnik

Prenovljeni paketi A1 Podjetnik, ki z usmerjevalnikom Fritz!Box poenostavijo poslovno komunkacijo, so namenjeni manjšim podjetjem, ki potrebujete zanesljivo internetno povezavonizke stroške stacionarne telefonije in osnovno predstavitev na spletu.

Promocijska ponudba paketov veljajo za naročnike A1 mobilnih storitev ob vezavi za 2 leti od 12. decembra 2018 do 31. decembra 2019.

 • A1 Podjetnik start

 • 21,95 €/m

  z vezavo za 24 mesecev

 • 20/20 Mbit/s (Optika FTTH)

  10/1 Mbit/s (DSL)

  Usmerjevalnik Fritz!Box

 • Stacionarna telefonija

  Vključena 1 številka

 • 5 poštnih predalov

  1 GB prostora za spletno stran

 • A1 Podjetnik special

 • 24,39 €/m

  z vezavo za 24 mesecev

 • 50/20 Mbit/s (Optika FTTH)

  30/5 Mbit/s (DSL)

  Usmerjevalnik Fritz!Box

 • Stacionarna telefonija

  Vključeni 2 številki

  Stacionarni telefon za 1 €

 • 10 poštnih predalov

  1 GB prostora za spletno stran

  Domena .si (1 leto)

aVsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti.
Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Kontaktirajte nas preko telefona na številko 040 40 40 40 ali pošljite povpraševanje.
STOPITE V STIK a

 

 

Napredni usmerjevalnik Fritz!Box


Posodobite poslovanje vašega podjetja s paketi A1 Podjetnik in vključenim naprednim usmerjevalnikom Fritz!Box.

Dvojno brezžično omrežje za enostavno in varno povezovanje brezžičnih naprav zaposlenih in obiskovalcev vaših poslovnih prostorov.
Z naprednimi funkcionalnostmi telefonije ne boste nikoli zamudili klica.
Enostavna povezava pisarniških naprav in pomnilniških medijev v skupni rabi.

Navodila za uporabo naprednega usmerjevalnika Fritz!Box [PDF]

Dodatne opcije

Do 6 stacionarnih telefonskih številk
Do dve številki sta vključeni v paketu brezplačno. Vsaka nadaljnja številka, ki ni vključena v peketu, se zaračuna 2,44 €/mesec.

Neomejeni klici v SLO in EU omrežja, tudi v mobilna!
S fiksno naročnino na tarifo TOTAL (2,44 €/mesec za posamezno telefonsko številko) boste lahko s svojega fiksnega telefona neomejeno klicali v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in EU. Znesek na mesečnem računu bo vselej enak, ne glede na količino in dolžino vaših klicev.

Dodatna oprema z možnostjo plačila na obroke
Ob sklenitvi naročniškega razmerja s paketi A1 Podjetnik imate na voljo dodatno opremo, ki jo lahko odplačujete na obroke.  

Cenik dodatne opreme >

Digitalna A1 TV
Televizija z enostavno navigacijo, bogatimi programskimi shemami in časovnimi funkcijami (časovni zamik do 7 dni nazaj in snemalnik).

Z A1 TV lahko kar prek daljinca enostavno in kadarkoli dodajate ali odjavite nove programe. Za en mesec ali dlje lahko dodate nove tematske in ekskluzivne programske pakete ali celo nadgradite TV shemo.

Cenik fiksne televizije A1 > 
Programska shema televizije A1 > 

E-pošta
V paketih A1 Podjetnik so vključeni brezplačni poštni predali velikosti 3 GB.

1 GB prostora za postavitev spletne strani brezplačno
Na spletnem strežniku lahko objavite tako preproste predstavitvene spletne strani, kot tudi zahtevnejše aplikacije, ki vključujejo podatkovne baze in uporabljajo različne programske jezike.

Registracija domene .si brezplačno za prvo leto
V kolikor želite v popolnosti izkoristiti poslovne priložnosti, ki jih ponuja svetovni splet, registrirajte lastno domeno. Ob registraciji ali prenosu od drugega registrarja, vam s paketi A1 Podjetnik Plus in A1 Podjetnik special prvo leto pripada brezplačni zakup

Cenik paketov A1 Podjetnik

Več Skrij

Promocijska ponudba

Za naročnike A1 mobilnih storitev

Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2018/19 C&S« je na voljo za vse nove in pod pogoji za prekinitev obstoječe vezave in izpolnitve vseh s tem povezanih obveznosti po pogodbi tudi za obstoječe naročnike paketov A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja A1 Slovenija d. d. (ne velja za predplačniške pakete, A1 Simpl in Bob). V primeru, da do zaključka obstoječe vezave manjka 3 mesece, velja Promocijska ponudba tudi za takšne obstoječe naročnike. Naročniki bodo ob sklenitvi naročniške pogodbe z vezavo v času vezave 24 mesecev na enega izmed navedenih paketov v obdobju med 10.12.2018 in 31.12.2019 deležni popusta na mesečno naročnino v višini:

 • za paket A1 Podjetnik start DSL: 10,99 €
 • za paket A1 Podjetnik start Optika FTTH: 14,04 €
 • za paket A1 Podjetnik special DSL: 15,87 €
 • za paket A1 Podjetnik special Optika FTTH: 18,31 €

Popust na mesečno naročnino se obračuna za obdobje 24 mesečne vezave na enega od zgoraj navedenih paketov. Po poteku 24 mesečne vezave se paketi obračunajo po rednih cenah v skladu z vsakokrat veljavnim cenikom A1. Popust na mesečno naročnino se obračuna na ceno mesečne naročnine z DDV. V sklopu promocijske ponudbe »Akcija – A1 Podjetnik 2018/19 C&S« A1 naročniku obračuna tudi 100% popust na osnovno priključnino na izbrani paket. Za pakete A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s ceniki na voljo na 040404040 in www.a1.si. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, Ljubljana.

 

Za naročnike samo A1 fiksnih storitev

Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2018/19 Regular« je na voljo za vse nove in pod pogoji za prekinitev obstoječe vezave in izpolnitve vseh s tem povezanih obveznosti po pogodbi tudi za obstoječe naročnike paketov A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special. V primeru, da do zaključka obstoječe vezave manjka 3 mesece, velja Promocijska ponudba tudi za takšne obstoječe naročnike. Naročniki bodo ob sklenitvi naročniške pogodbe z vezavo v času vezave 24 mesecev na enega izmed navedenih paketov v obdobju med 10.12.2018 in 31.12.2019 deležni popusta na mesečno naročnino v višini:

 • za paket A1 Podjetnik start DSL: 8,55 €
 • za paket A1 Podjetnik start Optika FTTH: 11,60 €
 • za paket A1 Podjetnik special DSL: 13,43 €
 • za paket A1 Podjetnik special Optika FTTH: 15,87 €

Popust na mesečno naročnino se obračuna za obdobje 24 mesečne vezave na enega od zgoraj navedenih paketov. Po poteku 24 mesečne vezave se paketi obračunajo po rednih cenah v skladu z vsakokrat veljavnim cenikom A1. Popust na mesečno naročnino se obračuna na ceno mesečne naročnine z DDV. V sklopu promocijske ponudbe »Akcija – A1 Podjetnik 2018/19 Regular« A1 naročniku obračuna tudi 100% popust na osnovno priključnino na izbrani paket. Za pakete A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s ceniki na voljo na 040404040 in www.a1.si. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, Ljubljana.

Več Skrij