<span class="txt-white-desktop">Fiksni paketi A1 Podjetnik</span> <span class="txt-white-desktop">Fiksni paketi A1 Podjetnik</span>

Fiksni paketi A1 Podjetnik

Paketi A1 Podjetnik, ki z usmerjevalnikom Fritz!Box poenostavijo poslovno komunikacijo, so namenjeni manjšim podjetjem, ki potrebujete zanesljivo internetno povezavo, nizke stroške stacionarne telefonije in osnovno predstavitev na spletu.

Promocijska ponudba paketov velja ob 24 –mesečni vezavi, do 30. 6. 2020.

Nižja mesečna naročnina:

 • A1 Podjetnik start

 • 21,95 €/m

  z vezavo 24 mesecev

 • 20/20 Mbit/s (Optika FTTH)

  10/1 Mbit/s (DSL)

  Usmerjevalnik Fritz!Box

 • Stacionarna telefonija

  Vključena 1 številka

 • 5 poštnih predalov

  1 GB prostora za spletno stran

 • A1 Podjetnik special

 • 24,39 €/m

  z vezavo 24 mesecev

 • 50/20 Mbit/s (Optika FTTH)

  30/5 Mbit/s (DSL)

  Usmerjevalnik Fritz!Box

 • Stacionarna telefonija

  Vključeni 2 številki

  Stacionarni telefon za 1 €

 • 10 poštnih predalov

  1 GB prostora za spletno stran

  Domena .si (1 leto)

aVsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti.
Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!
Kontaktirajte nas preko telefona na številko 040 40 40 40 ali pošljite povpraševanje.
STOPITE V STIK a

 

 

Napredni usmerjevalnik Fritz!Box


Posodobite poslovanje vašega podjetja s paketi A1 Podjetnik in vključenim naprednim usmerjevalnikom Fritz!Box.

Dvojno brezžično omrežje za enostavno in varno povezovanje brezžičnih naprav zaposlenih in obiskovalcev vaših poslovnih prostorov.
Z naprednimi funkcionalnostmi telefonije ne boste nikoli zamudili klica.
Enostavna povezava pisarniških naprav in pomnilniških medijev v skupni rabi.

Navodila za uporabo naprednega usmerjevalnika Fritz!Box [PDF]

Dodatne opcije:

 

Do 6 stacionarnih številk in neomejeni klici v vsa SLO in EU omrežja
Do dve številki sta v paketu vključeni brezplačno. Vsaka nadaljnja številka se zaračuna 2,44 €/mesec. S Tarifo TOTAL (2,44 €/mesec za posamezno telefonsko številko) pa boste lahko s svojega fiksnega telefona neomejeno klicali v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in EU.

 

Dodatna oprema z možnostjo plačila na obroke
Ob sklenitvi naročniškega razmerja s paketi A1 Podjetnik imate na voljo dodatno opremo, ki jo lahko odplačujete na obroke.
Cenik dodatne opreme >

 

Digitalna A1 TV
Če si poleg interneta in fiksne telefonije želite tudi televizijo, jo lahko dodate od 15,15 €/mesec. Z A1 TV lahko kar prek daljinca enostavno in kadarkoli dodajate ter odjavite programe.
Cenik fiksne televizije A1 >       
Programska shema televizije A1 >

 

Razširitev in dodatni poštni predali
Če potrebujete več poštnih predalov, kot jih vaš paket vsebuje, lahko za 2 €/mesec zakupite dodatni poštni predal. Prav tako lahko zakupite dodaten prostor v obstoječih predalih, 1 GB za 2 €/mesec.

 

Prostor za postavitev spletne strani
Oba paketa A1 Podjetnik že vključujeta 1 GB prostora za postavitev spletne strani. Če vam to ni dovolj, lahko zakupite dodatni prostor: 1, 10 ali 100 GB.

 

Registracija domene .si
V kolikor želite v popolnosti izkoristiti poslovne priložnosti, ki jih ponuja svetovni splet, registrirajte lastno domeno. V paketu A1 Podjetnik special vam zakup domene .si prvo leto pripada brezplačno, sicer pa je na voljo za 18 €/leto.

Cenik paketov A1 Podjetnik

Več Skrij

Promocijska ponudba

Za naročnike A1 mobilnih storitev

Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2018/19 C&S« je na voljo za vse nove in pod pogoji za prekinitev obstoječe vezave in izpolnitve vseh s tem povezanih obveznosti po pogodbi tudi za obstoječe naročnike paketov A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special, ki so hkrati aktivni naročniki naročniških paketov za mobilne storitve operaterja A1 Slovenija d. d. (ne velja za predplačniške pakete, A1 Simpl in Bob). V primeru, da do zaključka obstoječe vezave manjka 3 mesece, velja Promocijska ponudba tudi za takšne obstoječe naročnike. Naročniki bodo ob sklenitvi naročniške pogodbe z vezavo v času vezave 24 mesecev na enega izmed navedenih paketov v obdobju med 10.12.2018 in 30.6.2020 deležni popusta na mesečno naročnino v višini:

 • za paket A1 Podjetnik start DSL: 10,99 €
 • za paket A1 Podjetnik start Optika FTTH: 14,04 €
 • za paket A1 Podjetnik special DSL: 15,87 €
 • za paket A1 Podjetnik special Optika FTTH: 18,31 €

Popust na mesečno naročnino se obračuna za obdobje 24 mesečne vezave na enega od zgoraj navedenih paketov. Po poteku 24 mesečne vezave se paketi obračunajo po rednih cenah v skladu z vsakokrat veljavnim cenikom A1. Popust na mesečno naročnino se obračuna na ceno mesečne naročnine z DDV. V sklopu promocijske ponudbe »Akcija – A1 Podjetnik 2018/19 C&S« A1 naročniku obračuna tudi 100% popust na osnovno priključnino na izbrani paket. Za pakete A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s ceniki na voljo na 040 40 40 40 in www.a1.si. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, Ljubljana.

 

Za naročnike samo A1 fiksnih storitev

Promocijska ponudba »Akcija A1 Podjetnik 2018/19 Regular« je na voljo za vse nove in pod pogoji za prekinitev obstoječe vezave in izpolnitve vseh s tem povezanih obveznosti po pogodbi tudi za obstoječe naročnike paketov A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special. V primeru, da do zaključka obstoječe vezave manjka 3 mesece, velja Promocijska ponudba tudi za takšne obstoječe naročnike. Naročniki bodo ob sklenitvi naročniške pogodbe z vezavo v času vezave 24 mesecev na enega izmed navedenih paketov v obdobju med 10.12.2018 in 30.6.2020 deležni popusta na mesečno naročnino v višini:

 • za paket A1 Podjetnik start DSL: 8,55 €
 • za paket A1 Podjetnik start Optika FTTH: 11,60 €
 • za paket A1 Podjetnik special DSL: 13,43 €
 • za paket A1 Podjetnik special Optika FTTH: 15,87 €

Popust na mesečno naročnino se obračuna za obdobje 24 mesečne vezave na enega od zgoraj navedenih paketov. Po poteku 24 mesečne vezave se paketi obračunajo po rednih cenah v skladu z vsakokrat veljavnim cenikom A1. Popust na mesečno naročnino se obračuna na ceno mesečne naročnine z DDV. V sklopu promocijske ponudbe »Akcija – A1 Podjetnik 2018/19 Regular« A1 naročniku obračuna tudi 100% popust na osnovno priključnino na izbrani paket. Za pakete A1 Podjetnik start in A1 Podjetnik special veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s ceniki na voljo na 040 40 40 40 in www.a1.si. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, Ljubljana.

Več Skrij