A1 Go! Podjetni A1 Go! Podjetni

A1 Go! Podjetni

Paketi A1 Go! Podjetni

Obogatili smo mobilne pakete A1 Go! Podjetni, ki zdaj prinašajo do kar 200 GB prenosa podatkov. 

Ne pozabite na opcijo A1 Protekt, s katero obvarujete svoje mobilne naprave pred virusi in spletnimi grožnjami.

a

A1 Protekt

Varnostna rešitev v omrežju A1

a

A1 Connect

Nižja cena mobilnega paketa z združitvijo storitev pri A1

a

eRačun

Z vklopom elektronskega računa nam pomagajte skrbeti za okolje.

 

Nižja mesečna naročnina:

 • 3000 + 3000

  min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 3 GB, od tega do 3 GB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 60 GB, od tega do 10.621 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • /

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 100 GB, od tega do 11.740 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 2 SIM kartici

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

 • min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

 • 200 GB, od tega do 15.663 MB

  prenosa podatkov v EU/EEA

 • do 5 SIM kartic

  Paket Dodatni

 • 1 GB za 9,99 €

  prenosa podatkov v 38 državah izven EU/EEA

A1 Protekt - vaša internetna zaščita je naša skrb.

 

a
Varno bančništvo.
a
Zaščita pred virusi in zlonamernimi kodami.
a
Zaščita pri lažnem predstavljanju na spletu.
a
Zaščita pred vdori.

Naj bodo vaše mobilne naprave varne pred spletnimi grožnjami.

Izjemno zmogljiva in nova varnostna rešitev A1 Protekt zagotavlja celovito zaščito pred virusi in zlonamernimi kodami, vohunskimi programi, spletnimi prevarami, vdori ter »phishingu« tako, da ščiti ves promet na internetni povezavi uporabnika, ki je povezan v mobilno omrežje A1.

Po aktivaciji, bo A1 Protekt preverjal celoten internetni promet in ščitil vašo mobilno napravo pred vsemi internetnimi nevarnostmi. Tako bodo vsi vaši podatki, kontakti, dokumenti, gesla in npr. spletna banka v celoti zaščiteni. Storitev preverja promet na omrežju in zagotavlja zasebnost A1 uporabnkov. Za varno povezavo na splet v celoti poskrbi A1 Slovenija

Izkoristite brezplačno testno obdobje in se prepričajte o enostavnosti, uporabnosti in visoki stopnji zaščite, ki jo A1 Protekt omogoča.

Vklopi in testiraj brezplačno  

Združite in prihranite z A1 Connect!

Vsi uporabniki, ki na skupnem računu združite mobilne in fiksne storitve v program A1 Connect prejmete vsak mesec 2 € popusta na mesečno naročnino. Velja za nove mobilne pakete A1 Go! in fiksne pakete A1 Kombo ter A1 Domači net.

Preveri ugodnosti A1 Connect >

Zakup prenosa podatkov v državah izven EU/EEA

Vsi paketi A1 Go! vključujejo tudi samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov pri izbranih operaterjih v 38 državah izven EU/EEA za samo 9,99 €. Zakup se obračuna samo v primeru, ko dejansko opravite prenos podatkov v omrežju vsaj enega izmed vključenih operaterjev.

 

Naredite prvi korak k digitalizaciji in varnosti poslovanja!

Vsako podjetje je unikatno in ima svoje posebnosti. Zato za vsako stranko posebej prilagodimo tudi našo ponudbo!

Pošlji povpraševanje  

Pogosta vprašanja

Kaj je to A1 Connect?
A1 Connect je program, ki v primeru združitve fiksnih in mobilnih storitev A1 na skupnem računu omogoča dodatne popuste in ugodnosti.

Kakšni so A1 Connect popusti?
V primeru združitve fiksnih in mobilnih storitev na skupnem računu vam pripada popust v višini 2 € na mesečno naročnino mobilnih storitev (paketov A1 Go! in paketa Dodatni). Popust 2 € velja za do 4 mobilne številke na istem računu (ne glede na to, če je na istem računu več fiksnih storitev, npr. dva paketa A1 Kombo).

Ali A1 Connect popust (2 € na mesec) velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
Da, popust 2 € na mesec velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu, vendar ne za več kot do 4 telefonske številke. To pomeni, da lahko vsak mesec prihranite do 8 € z naslova A1 Connect popusta.

Katere fiksne in mobilne storitve lahko združim na skupnem računu, da pridobim popust 2 € na mesečno naročnino?
Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo in A1 Domači net, pod mobilne storitve pa paketi A1 Go! in paket Dodatni. Več o A1 Connect si lahko preberete tukaj.

Imam  paket fiksnega interneta, ki ni del paketov A1 Kombo ter obstoječe naročniško razmerje za mobilne storitve. Ali lahko tudi jaz prejmem A1 Connect popust?
Ne. A1 Connect popust je mogoč samo na skupnem računu fiksnih in mobilnih storitev, zato popust v vašem primeru ni mogoč. Skupni račun mobilnih in fiksnih storitev pa je omogočen samo za pakete A1 Go!, A1 Kombo ter A1 Domači net.

Kaj pomeni, da imam 1 GB samodejnega zakupa izven EU/EEA? Ali lahko porabim več kot 1 GB?
Samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EEA je del paketov A1 Go! in vam omogoča, da ste tudi v 34 državah izven EU/EEA brez skrbi. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vam vklopi samo v primeru, da se nahajate v kateri izmed 34 držav in opravite prenos podatkov (najmanj  5 MB). V tem trenutku boste prejeli tudi SMS sporočilo, da se vam je vklopil zakup 1 GB. Porabite ga lahko do konca aktivnega obračunskega cikla.

Če porabite 1 GB prenosa podatkov v trenutnem obračunskem obdobju, se vam samodejno aktivira še en samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 EUR. Porabite torej lahko dva samodejna zakupa 1 GB v enakem obračunskem ciklu. Če porabite oba zakupa v enakem obračunskem ciklu, se vam prenos podatkov izven EU/EEA onemogoči.

Ali tudi ostali paketi omogočajo 1 GB samodejnega zakupa prenosa podatkov izven EU/EEA?
Starejši mobilni paketi ne omogočajo 1 GB samodejnega zakupa prenosa podatkov izven EU/EEA.

Ali si lahko samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EAA izklopim?
Da. V tem primeru se vam bo količina prenesenih podatkov zaračunavala po ceniku.

Kako si izklopim samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EAA?
Izklop je mogoč preko SMS sporočila na 4040 s ključno besedo DATA 1 STOP. V primeru, da bi si kdaj želeli nazaj vklopiti samodejni zakup, pošljete na 4040 ključno besedo DATA 1.

V enem obračunskem obdobju je mogoča samo ena sprememba (vklop ali izklop).

Izklopa samodejnega zakupa ne priporočamo, saj se vam po rednem ceniku v državah izven EU/EEA lahko stane zaračuna tudi do 9,9 €/MB, v primeru samodejnega zakupa pa prejmete 1 GB za 9,99 €.  

Ali imajo upokojenci tudi kakšno ugodnost pri novih paketih?
Senior uporabniki, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov A1 Go!. Več o ponudbi za Senior uporabnike si lahko preberete tukaj.

Koliko paketov Dodatni je mogočih na novih paketih A1 Go! ?
Paket Dodatni je mogoče skleniti samo na paketih A1 Go! M in A1 Go! L. Za zasebne uporabnike je na paketu A1 Go! M mogoč 1 paket Dodatni, medtem ko so na paketu A1 Go! L mogoči 4 paketi Dodatni.

Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket A1 Go! M?
V primeru menjave nosilnega paketa na paket A1 Go! M ali A1 Go! L se vsi morebitni obstoječi popusti na paket(ih) Dodatni brišejo, saj vam v primeru uporabe A1 Connect programa pripada drugačen popust. Več o Posebnih pogojih paketa Dodatni si lahko preberete tukaj.

Kaj so opcije A1 Play?
Opcije A1 Play omogočajo neomejen prenos podatkov za izbrane aplikacije in vsebine. Več o njih najdete tukaj. Opcije A1 Play ne vključujejo naročnin ali uporabnin tovrstnih aplikacij in njihovih vsebin (npr. A1 Xplore TV, HBO GO, Netflix…).

Do kdaj velja promocija 12 mesecev brezplačne naročnine za opcije A1 Play? Kako lahko to izkoristim?
Opcije A1 Play lahko brezplačno uporabljate 12 mesecev tako, da do 31. 12. 2018:

 • sklenete katerega izmed novih paketov A1 Go!, vklopite opcijo A1 Play in se vežete za 24 mesecev, ali
 • vklopite opcijo A1 Play in se za 24 mesecev vežete na enem izmed starejših paketov, ki imajo vključeno določeno količino prenosa podatkov

Katere opcije A1 Play so na voljo za 12 mesecev brezplačno?
Opcije, ki so na voljo brezplačno za 12 mesecev, so:

 • A1 Play Chat 
 • A1 Play Social
 • A1 Play Music
 • A1 Play Video

Brezplačna uporaba ene izmed navedenih opcij A1 Play pripada vsem, ki se vežete za 24 mesecev na enem izmed paketov, ki imajo vključen prenos podatkov. To so lahko novi paketi A1 Go! ali starejši mobilni paketi. 

Opcija A1 Play Mix ni na voljo za 12 mesecev brezplačno.

Ali lahko med 12 mesečnim brezplačnim obdobjem zamenjam izbrano A1 Play opcijo za drugo?
Ne. Opcija, ki jo izberete, vam velja do konca 12-mesečnega obdobja.

Kaj se zgodi z opcijo A1 Play po 12 mesecih?
Opcija A1 Play se vam začne zaračunavati po ceniku. Preden se vam opcija začne zaračunavati, boste obveščeni prek SMS sporočila. Če opcije ne boste želeli več uporabljati, si jo lahko takrat enostavno izklopite.

Ali si lahko opcijo A1 Play izklopim med trajanjem brezplačnega 12-mesečnega obdobja? Ali bodo v tem primeru nastali kakšni stroški?
Opcijo A1 Play si lahko izklopite kadarkoli med trajanjem brezplačnega obdobja, pri tem pa ne bodo nastali dodatni stroški.

Več Skrij

Več o 1 GB izven EU/EEA za 9,99 €

Paketi A1 Go! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov pri izbranih operaterjih v državah izven EU/EEA v količini 1 GB za ceno 9,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je pri vsaj enem izmed vključenih operaterjev narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil. 

V primeru, da uporabnik želi izklopiti samodejni zakup 1 GB izven EU/EEA, lahko pošlje SMS s ključno besedo DATA 1 STOP na 4040. 

Več Skrij

Seznam držav in operaterjev, ki so vključeni v zakup prenosa podatkov izven EU/EEA

Država Operater
Albanija Vodafone
Argentina Claro
Avstralija Telstra
Belorusija A1
Brazilija Claro
Čile Claro
Dominikanska republika Claro
Egipt Vodafone
El Salvador Claro
Gvatemala Claro
Honduras Claro
Hongkong SmarTone
Izrael Partner
Izrael Pelephone
Kanada Rogers
Kanada Telus
Kanada Bell Mobility
Kitajska China Mobile
Kolumbija Claro
Koreja SK Telecom
Koreja KT Freetel
Kostarika Claro
Kuvajt Zain (MTC)
Macao CTM
Mehika Telcel
Nikaragva Claro
Nova Zelandija Vodafone
Panama Claro
Paragvaj Claro
Peru Claro
Portoriko Claro
Rusija Beeline (VimpelCom)
Rusija MegaFon
Severna Makedonija A1
Singapur SingTel
Singapur M1
Srbija Vip mobile
Srbija Telenor (Mobtel)
Šrilanka Dialog (MTN Networks)
Šrilanka Etisalat
Švica Salt
Švica Swisscom
Tajska AIS - AWN
Tajvan Chungwha
Turčija Vodafone
Turčija Turkcell
Urugvaj Claro
ZDA AT&T
ZDA T-Mobile
Združeno kraljestvo Vodafone
Združeno kraljestvo O2

 

Zakup prenosa podatkov v izbranih državah izven EU/EEA ni na voljo za uporabo v satelitskih omrežjih, na ladjah in letalih.

Več Skrij

Opis paketov A1 Go! Podjetni

Ponudbo za pakete A1 GO! XS, S, M in L lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1.

Paket A1 Go! Podjetni  XS vključuje 3000 minut klicev, 3000 SMS ter MMS sporočil in 3 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 3 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket Go! Podjetni S vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 60 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 10,621 MB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! Podjetni M vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 100 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 11,740 MB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Paket A1 Go! Podjetni L vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 200 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 15,663 MB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

Cene paketov A1 Go! Podjetni so navedene v veljavnem ceniku.

Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 3 GB za ceno 3 €. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni zakup se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 3-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed treh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo hitrost prenosa podatkov znižala na 64 kbit/s, kar bo lahko naročnik uporabljal brez dodatnega plačila.

Paketi A1 Go! Podjetni XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov v državah izven EU/EEA v količini 1GB za ceno 4,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Aktualen seznam držav, za katere velja 1 GB izven EU/EEA, je na voljo na www.a1.si/narocniski-paketi. Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je v eni izmed vključenih držav narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil. Paketi A1 Go! Podjetni XS, S, M in L so namenjeni običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mb/s.

Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Go! Podjetni veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.

Več Skrij

Opis paketa Dodatni

 • Paket Dodatni je pogovorni naročniški paket, ki je na voljo naročnikom paketov A1 Go! M in A1 Go! L (v nadaljevanju: Nosilni paket). 
 • Uporabniku paketa Dodatni je na voljo souporaba količin za klice, sporočila SMS in MMS v vseh slovenskih omrežjih in med gostovanjem v omrežjih držav EU/EEA in prenosa podatkov v omrežju A1 in med gostovanjem v omrežjih držav EU/EEA iz nosilnega paketa.

 • V primeru, da naročnik na nosilnem pogovornem paketu ali na paketu Dodatni porabi vso zakupljeno količino prenosa podatkov in je ne zakupi posebej, se mu bo samodejno vklopila enota prenosa podatkov izven zakupljene količine, in sicer 3 GB za ceno 3 € (z DDV).
 • Mesečna naročnina paketa Dodatni znaša 11 €/m za A1 Connect uporabnike. Redna mesečna naročnina paketa (brez dodatnih popustov) znaša 13 €/m.

 • Za paket Dodatni ni na voljo souporaba količin za storitve izven držav EU/EEA.

 •   Posebni pogoji paketa Dodatni 

Več Skrij