Storitve mobilnega marketinga

Mobilni marketing

Mobilni marketing - mobilno marketinško komunicirajte preko različnih rešitev, ki jih ponuja mobilna tehnologija. Kjerkoli, kadarkoli, ciljno in učinkovito.

Aplikacija Si.most vam omogoča:

 • Hitro, diskretno, enostavno in množično pošiljanje sporočil SMS/MMS
 • Graditev lastne baze preko SMS nagradnih iger in glasovanj
 • Ustvarjanje lastnih mobilnih strani
 • Povezavo z vašim Facebook profilom z namenom povečanja baze potencialnih strank

Aplikacija Si.most je namenjena vsem, ki želite svoje stranke, sodelavce ali partnerje hitro, enostavno in diskretno obveščati o ugodnostih, promocijah ali dogodkih.

SMS/MMS sporočila je možno pošiljati uporabnikom kateregakoli slovenskega mobilnega omrežja.

 
 

Predstavitev aplikacije

Aplikacija Si.most je:

 • Primerna za vsako podjetje, ne glede na velikost, obseg ali dejavnost poslovanja
 • Dostopna preko interneta
 • Enostavna za uporabo, saj ne potrebujete predhodnega znanja
 

Poleg osnovne funkcionalnosti obveščanja strank preko SMS/MMS sporočil, vam omogoča tudi:

 • samostojno oblikovanje mobilnih akcij,
 • možnost naročniških servisov,
 • nadzor nad bazo uporabnikov ter
 • pregled nad aktualnimi in preteklimi akcijami.
 

Datoteke

Oglejte si primere za servise Si.most:

SMS/MMS obveščanje

SMS/MMS obveščanje omogoča hitro in enostavno pošiljanje SMS/MMS sporočil vaši bazi strank.

Sporočilo lahko v celoti prilagodite posameznemu prejemniku in mu hkrati posredujete unikatno promocijsko kodo, s katero lahko koristi ponujeno ugodnost.

SMS/MMS sporočila je možno pošiljati uporabnikom kateregakoli slovenskega mobilnega omrežja. 

 

 

 

 

 

 

 

Predstavitev uporabe

Več Skrij

SMS/MMS Novice

SMS/MMS Novice je servis na zahtevo, s katerim lahko strankam omogočite pridobitev informacije preko SMS/MMS sporočil. Mobilni uporabniki pošljejo sporočilo SMS s ključno besedo in v odgovor prejmejo sporočilo SMS/MMS z želeno informacijo, na primer o vremenu, menjalnem tečaju ali stanju na cestah ipd.

 

 

Navodila uporabe

Več Skrij

SMS Glasovanje

SMS Glasovanje uporabnikom omogoča sodelovanje pri anketah, kvizih, nagradnih igrah ipd. tako, da s poslanim sporočilom, ki vsebuje odgovor oziroma ključno besedo iz nabora vnaprej določenih, s katerim se uporabnik opredeli do zastavljenega vprašanja. V aplikaciji lahko tudi zaznamujete odgovor kot pravilen ali nepravilen ter uporabniku odpošljete to povratno informacijo preko SMS sporočila.

Rezultati glasovanja se v aplikaciji izpisujejo v realnem času, zato je rešitev primerna za uporabo na dogodkih (kongresi, forumi), saj popestri dogodek preko interakcije z udeleženci. Aplikacija omogoča tudi žrebanje nagrajencev. 

 

 

 

Navodila uporabe

Več Skrij

SMS Nagradne igre

SMS Nagradna igra je aplikacija, ki uporabnikom preko pošiljanja sporočil SMS s ključnimi besedami, omogoča sodelovanje v nagradni igri, bodisi z namenom pridobitve promocijskih kod ali zgolj naključnega žrebanja nagrajencev.

SMS nagradna igra je orodje primerno za širitev baze potencialnih strank, saj vsak udeleženec, ki se poteguje za nagrado ali promocijsko kodo, mora svoje sodelovanje v nagradni igri potrditi s podajanjem določenih podatkov (npr. ime in priimek, naslov, letnica rojstva, ipd.)

Nagradne igre se lahko izvajajo tudi daljše časovno obdobje. 

 

 

 

 

Navodila uporabe

Več Skrij

SMS/MMS Publikacije

SMS/MMS Publikacije zagotavlja redno obveščanje uporabnikov, ki se na novice v obliki SMS/MMS sporočil prijavijo s pošiljanjem ključne besede in potrditvijo splošnih pogojev publikacije. Lastnik servisa SMS/MMS publikacije lahko kadarkoli posodobi SMS/MMS publikacije, čemur sledi samodejno razpošiljanje nove vsebine v obliki SMS/MMS sporočila naročnikom. 

 

 

Navodila uporabe

Več Skrij

SMS Skupine

SMS skupine je servis, ki nekaterim ali vsem uporabnikom, vključenim v naročnikovo skupino, omogoča posredovanje dohodnih sporočil SMS. Uporabnik, ki želi skupini poslati dohodno SMS sporočilo, to stori s pošiljanjem odhodnega SMS sporočila z eno od ključnih besed in vsebino sporočila na ustrezno številko, aplikacija Si.most pa nato to SMS sporočilo posreduje vsem uporabnikom, vključenim v njegovo skupino.

Za pošiljanje sporočila ni potreben računalnik. Zadostuje mobilni telefon.

Uporabnik se vključi v skupino s pošiljanjem ključne besede in potrditvijo strinjanja s pogoji izvajanja storitve SMS skupine. Od storitve se lahko tudi kadarkoli odjavi s pošiljanjem ključne besede in odjavne kode na ustrezno številko. 

 

 

 

 

 

 

 

Navodila uporabe

Več Skrij

SMS Povabilo

SMS Povabilo je servis, ki zagotavlja pošiljanje enakega vabila večjemu številu uporabnikov  ali pošiljanje različnih vabil preko SMS sporočila, ki ga nato uporabnik lahko bodisi sprejme ali zavrne z ukazom DA/NE na številko, s katere je prejel vabilo.

Naročnik aplikacije ima vpogled v število potrditev, zavrnitev, neodgovorjenih vabil za posameznega uporabnika oziroma si lahko potrditve vabil preusmeri na svojo mobilno številko, ko ni za računalnikom. 

 

Navodila uporabe

Več Skrij

Facebook

Servisa SMS/MMS publikacije in SMS Nagradne igre omogočata, da se storitev objavi tudi na vašem obstoječem profilu (podjetja, znamke) družbenega medija Facebook.

Vsi podatki sodelujočih uporabnikov (mobilna številka, ime, priimek) in statistika preko Facebook strani se zapisuje v aplikacijo Si.most pod servis, ki ste ga ustvarili in tako širi bazo uporabnikov, ki jo lahko uporabite v vaših nadaljnjih mobilnih marketinških kampanjah.

 

Navodila uporabe

Več Skrij

Mobilna stran

S servisom Si.most lahko za vsako mobilno marketinško kampanjo ustvarite svojo mobilno stran, ki vsebuje ključne informacije vaše ponudbe in jo povežete z ostalimi Si.most servisi:  SMS/MMS publikacije,  SMS Nagradne igre,  SMS Glasovanje, ki že zbirajo podatke uporabnikov (npr. ime, priimek in mobilna številka) ter generirajo statistike v aplikacijo in vam zato lahko služijo za učinkovitejše načrtovanje nadaljnjih mobilnih marketinških kampanj.

 

 

Navodila uporabe

Več Skrij