<span class="txt-white-desktop">Mobilni internet za telefon z naročnino</span> <span class="txt-white-desktop">Mobilni internet za telefon z naročnino</span>

Mobilni internet za telefon z naročnino

Opcije Mobilni internet omogočajo brezskrbno uporabo interneta na vašem mobilnem telefonu. Na voljo so štiri opcije, ki se med seboj razlikujejo glede na vključeno količino in hitrost prenosa podatkov:

  • Opcija 1 GIGA,
  • Opcija 3 GIGA,
  • Opcija 15 GIGA.

 

Vse opcije že vključujejo uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G/LTE omrežju in s tem nižje odzivne čase pri uporabi interneta.

Dodaten 1 GB samo 3 €!

Po porabljenem prenosu podatkov iz posamezne opcije se vam hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč lahko za
samo 3 € dobite Dodatni zakup 1 GB z dodatnim 1 GB prenosa podatkov.

O stanju porabe prenosa podatkov iz Opcije Mobilni internet vas bomo redno obveščali. Prvo sporočilo, SMS, boste prejeli ob 80 % porabi vključene količine in drugo sporočilo, SMS, ob 100 % porabi vključene količine iz Opcije Mobilni internet. V primeru, da boste z uporabo prenosa podatkov nadaljevali, vam bomo vključili Dodatni zakup 1 GB.

Opcije Mobilni internet

Zakupite dodatno količino prenosa podatkov brez vezave. * V primeru, da imate kakega od starih A1 paketov, vam svetujemo, da v aplikaciji Moj A1 preverite nabor opcij za prenos podatkov, ki so združljivi z njim.

Nočna opcija

Brezplačen in neomejen prenos podatkov vsak dan med polnočjo in 6.uro zjutraj za naročnike paketov Mobilni internet.

Dodatni zakup 1 GB

Znotraj enega obračunskega cikla se lahko uporabniku vklopi toliko Dodatnih zakupov 1 GB, kolikor jih potrebuje. Ko porabi en Dodatni zakup 1 GB, se mu šele lahko vklopi naslednji. Zakupljena količina podatkov se ne prenese v novo obračunsko obdobje. Če uporabnik prekine naročnino na opcijo Mobilni internet, izgubi tudi količino zakupljeno z Dodatnim zakupom 1 GB.

Več Skrij

Na eno od opcij Mobilni internet sem že naročen. Ali jo lahko zamenjam?

Menjava opcije Mobilni internet je brezplačna. Prehodi so mogoči le na nove opcije Mobilni internet (Opcijo 1 GIGA, Opcijo 3 GIGA, Opcijo 15 GIGA).

Na mesec je mogoča le ena zamenjava opcije Mobilni internet, sama menjava pa se izvrši praviloma v roku enega dne od oddaje zahtevka. Istočasno je mogoče imeti aktivirano le eno opcijo Mobilni internet.

Več Skrij

Dodatne informacije o Opcijah Mobilni internet

Pogoj za sklenitev naročnine na Opcije Mobilni internet je sklenjena naročniška pogodba za glasovne storitve. Obračunski cikel za Opcijo Mobilni internet je enak obračunskemu ciklu nosilnega naročniškega paketa. Vključena količina podatkov velja za prenos v omrežju A1 Slovenija ter v gostovanju pri operaterjih držav EU/EEA. Neporabljen prenos podatkov ni prenosljiv v naslednji mesec. V primeru Dodatnega zakupa se ohrani hitrost prenosa podatkov iz primarne opcije Mobilni internet. Dodatni zakup velja do konca obračunskega cikla.

Več Skrij

Zakaj A1?