Pisarniške rešitve

A1 WEB Poslovni A1 Fax 442x134_a.jpg

A1 Fax

Za uporabo storitve A1 Fax potrebujete le računalnik ali pametno mobilno napravo z dostopom do interneta. Dokumente pa enostavno hranite v e-poštnem predalu ali spletnem vmesniku.

A1_web_headbanner_442x134_Office365_jun17.jpg

Office 365

Izboljšajte svojo produktivnost in konkurenčnost z zbirko programov Office 365, ki poleg ostalih orodij za skupinsko delo vključuje tudi dostop do programov Word, PowerPoint in Excel.

A1 WEB Poslovni Domena 442x134.jpg

Spletna domena

Vsako podjetje potrebuje spletno domeno, s katero se lahko predstavi. Za vas preverimo razpoložljivost želene domene, jo zakupimo, uredimo gostovanje v naših strežnikih ali domeno integriramo z vašimi storitvami.

A1 All hours_442x134.jpg

All Hours

All Hours omogoča enostavno beleženje delovnega časa s kartico, mobilnim telefonom ali prek spleta, odobritev dopustov in službenih poti, pregled in obračun prisotnosti. 

A1 WEB Poslovni eNvoices 442x134.jpg

eNvoices

eNvoices® omogoča preprosto izdajanje elektronskih računov in njihovo upravljanje. V storitev je že vključeno varno in zakonsko skladno elektronsko arhiviranje računov v certificirani elektronski shrambi.

A1 WEB Poslovni Poslovna asistentka 442x134.jpg

Poslovna asistentka

Poslovna asistentka nudi podporo pri vsakdanji komunikaciji s strankami in poslovnimi partnerji. V vašem imenu prijazno in strokovno sprejema klice, lahko pa tudi elektronska in faks sporočila.

A1 WEB Poslovni Google 442x134.jpg

Google za delo

G Suite - Google za delo je namenjen vsem podjetnikom posameznikom, podjetjem in organizacijam, ki pri svojem delu potrebujejo elektronsko pošto, pisarniške programe, koledar, sezname opravil, itd.