Akcije in ugodnosti

Akcije

Sony Xperia XA1 in slušalke Sony MDR-ZX310

Ob nakupu telefona Sony Xperia XA1 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še stereo slušalke Sony MDR-ZX310 – za res uglašeno kombinacijo.

Več
HTC U11 in Under Armour HealthBox

Ob nakupu telefona HTC U11 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še poseben Under Armour komplet dodatne opreme za šport in zdravje, ki vsebuje pametno tehtnico z več funkcijami, UA Band zapestnico in UA Heart Rate prsni pas.

Več
1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan.

Ko imate urejeno komunikacijo, se vse v poslu odvija hitreje. Zato majhnim podjetjem že v treh dneh priskrbimo hitri internet v pisarni in omogočimo mobilno komunikacijo povsod po EU že za 31,96 € na mesec brez DDV-ja.

Več
1, 2, 3 do izdanega računa!

Z A1 Blagajno enostavno izdajate davčno potrjene račune in ste vedno brez skrbi, da je vaše poslovanje usklajeno z zakonodajo. Za lažjo odločitev, vsem novim uporabnikom podarjamo prva 2 meseca uporabe brezplačno.

Več
A1 Svobodni EU+

Poslovni paket A1 Svobodni EU+ vam omogoča največ, kar 200 min mednarodnih klicev iz SLO v EU /EEA in 15 GB, ki jih lahko porabite doma ali v državah Evropske unije. Na voljo od 23. 5. na vseh prodajnih mestih A1 za obstoječe in nove poslovne uporabnike.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več
Samsung Galaxy S8 in S8 plus

Odkrij svoj telefon! Z 28. 4. 2017 smo pričeli z redno prodajo telefonov Samsung Galaxy S8 in S8 plus. Preverite ugodne cene na paketih A1 in si zagotovite svojega.

Več
A1 Kombo paketi

V Si.mobilu smo se preoblikovali v A1 Slovenija in za vas pripravili novo, celovito ponudbo. Združite A1 internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo - vse na enem računu. Pri tem prihranite in uživajte v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah, tudi mobilnih.

Več
Paketi SVOBODNI

A1 Svobodni paketi za najboljšo izkušnjo v najhitrejšem 4G/LTE omrežju.

Več