Akcije in ugodnosti

Akcije

Samsung Galaxy S9 in S9+

Predstavljamo novi Samsung Galaxy S9 in Galaxy S9+, napravi, ki premikata meje tradicionalnih pametnih telefonov in nudi novo doživetje uporabnikom. Prednaročila so na voljo do 15. marca. Če ga naročite do 8. marca, ga lahko prejmete do 7 dni pred pričetkom redne prodaje. oba bosta v naši redni prodaji od 16. marca dalje.

Več
Paketi A1 Svobodni

Novi paketi A1 Svobodni prinašajo še več prenosa podatkov za popolnoma brezskrbno komunikacijo. Izbirate lahko med 4 paketi, ki vključujejo od 20 GB pa kar do 100 GB prenosa podatkov ter neomejene klice in sporočila. Storitve pa lahko brezskrbno uporabljate tudi v vseh državah EU.

Več
Jamstvo 4G/LTE omrežja

V omrežju A1 Slovenija vam omogočamo vrhunsko izkušnjo z zanesljivim 4G/LTE omrežjem najvišjih hitrosti – za izjemne trenutke, ki jih ne želite zamuditi.

Več
Staro za novo

Prinesite svoj še delujoči telefon ali tablico in jo zamenjajte za novo napravo. Odkupno ceno vam upoštevamo kot popust ob hkratnem nakupu nove naprave.

Več
Sony Xperia XA1 in slušalke Sony MDR-ZX310

Ob nakupu telefona Sony Xperia XA1 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še stereo slušalke Sony MDR-ZX310 – za res uglašeno kombinacijo.

Več
HTC U11 in Under Armour HealthBox

Ob nakupu telefona HTC U11 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še poseben Under Armour komplet dodatne opreme za šport in zdravje, ki vsebuje pametno tehtnico z več funkcijami, UA Band zapestnico in UA Heart Rate prsni pas.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več
Samsung Galaxy S8 in S8 plus

Odkrij svoj telefon! Z 28. 4. 2017 smo pričeli z redno prodajo telefonov Samsung Galaxy S8 in S8 plus. Preverite ugodne cene na paketih A1 in si zagotovite svojega.

Več
A1 Kombo paketi

V Si.mobilu smo se preoblikovali v A1 Slovenija in za vas pripravili novo, celovito ponudbo. Združite A1 internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo - vse na enem računu. Pri tem prihranite in uživajte v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah, tudi mobilnih.

Več