Akcije in ugodnosti

Akcije

Paketi A1 Svobodni

Novi paketi A1 Svobodni prinašajo še več prenosa podatkov za popolnoma brezskrbno komunikacijo. Izbirate lahko med 4 paketi, ki vključujejo od 20 GB pa kar do 100 GB prenosa podatkov ter neomejene klice in sporočila. Storitve pa lahko brezskrbno uporabljate tudi v vseh državah EU.

Več
Posebna ponudba – A1 Hitri net L z 20 GB za samo 14,99 €/mesec!

Izkoristite izjemno ponudbo izjemno hitrega mobilnega interneta. Paket A1 Hitri net L, ki vsebuje kar 20 GB prenosa podatkov, vam je sedaj na voljo po izjemno znižani ceni 14,99 €/mesec in to kar za polni 2 leti!

Več
Jamstvo 4G/LTE omrežja

V omrežju A1 Slovenija vam omogočamo vrhunsko izkušnjo z zanesljivim 4G/LTE omrežjem najvišjih hitrosti – za izjemne trenutke, ki jih ne želite zamuditi.

Več
Staro za novo

Prinesite svoj še delujoči telefon ali tablico in jo zamenjajte za novo napravo. Odkupno ceno vam upoštevamo kot popust ob hkratnem nakupu nove naprave.

Več
Sony Xperia XA1 in slušalke Sony MDR-ZX310

Ob nakupu telefona Sony Xperia XA1 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še stereo slušalke Sony MDR-ZX310 – za res uglašeno kombinacijo.

Več
HTC U11 in Under Armour HealthBox

Ob nakupu telefona HTC U11 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še poseben Under Armour komplet dodatne opreme za šport in zdravje, ki vsebuje pametno tehtnico z več funkcijami, UA Band zapestnico in UA Heart Rate prsni pas.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več
Samsung Galaxy S8 in S8 plus

Odkrij svoj telefon! Z 28. 4. 2017 smo pričeli z redno prodajo telefonov Samsung Galaxy S8 in S8 plus. Preverite ugodne cene na paketih A1 in si zagotovite svojega.

Več
A1 Kombo paketi

V Si.mobilu smo se preoblikovali v A1 Slovenija in za vas pripravili novo, celovito ponudbo. Združite A1 internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo - vse na enem računu. Pri tem prihranite in uživajte v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah, tudi mobilnih.

Več