Tržne rešitve

A1_Blagajna_442x134px.jpg

A1 Blagajna

A1 Blagajna je enostavna davčna blagajna, ki omogoča izdajo računa le v treh korakih. Namestite jo lahko na neomejeno število naprav - računalnikov, tablic ali telefonov - in v program vnesete več različnih uporabnikov. 

A1 WEB Poslovni SMS in MMS Obvescanje 442x134.jpg

SMS in MMS obveščanje

Ste vedeli, da kar 99 % prejemnikov prebere vsa SMS sporočila, ki jih prejmejo? S storitvijo SMS in MMS obveščanje boste lahko hitro in enostavno v stiku s svojimi strankami že za 12,20 € na mesec. 

A1 Banner Dvosmerna SMS kom 442x135_1.jpg

Dvosmerna komunikacija s strankami

S storitvami dvosmerne komunikacije dostavljate svojim strankam informacije, ki jih želijo, ali pa jim omogočite komunikacijo z vami ali med seboj.

A1 Banner Dvosmerna SMS kom 442x135_2.jpg

Izgradnja baze strank

Mobilne telefonske številke svojih obstoječih ali potencialnih uporabnikov lahko zbirate na dve zelo učinkoviti metodi: SMS nagradno igro in SMS glasovanje.

A1 Banner Dvosmerna SMS kom 442x135_3.jpg

Mobilna stran

Mobilna stran je dodaten kanal za promocijo vaših storitev ali izdelkov. Z njo omogočite svojim strankam enostaven način pridobivanja informacij o vaših storitvah ali izdelkih ter promocijah.

A1 Banner Dvosmerna SMS kom 442x135_4.jpg

Ciljno oglaševanje

S storitvijo Minusiraj vam damo na voljo bazo kontaktov 40.000 uporabnikov, ki so nam v zameno za nižji račun pri A1, dali dovoljenje za prejemanje oglasnih sporočil na svoje mobilne številke.