S storitvami dvosmerne komunikacije dostavljate svojim strankam informacije, ki jih želijo, ali pa jim omogočite komunikacijo z vami ali med seboj.

SMS povabila

S storitvijo SMS povabila pošljete preko enostavnega spletnega vmesnika vabilo na svoj dogodek. Povabljeni potrdijo ali zavrnejo svojo prisotnost na dogodku enostavno tako, da na povabilo odgovorijo z DA ali NE. V spletnem vmesniku imate pregled vseh odgovorov in tako točno veste, koliko oseb bo prisotnih na dogodku ter bolj učinkovito splanirate podrobnosti kot je npr. pogostitev ali postavitev sedežev. Storitev je primerna tudi za optimizacijo vaših prostih terminov, če opravljate storitveno dejavnost.

Za koga je storitev uporabna:

  • za vse storitvene dejavnosti, pri katerih je potrebno vnaprej rezervirati termin;
  • za organizatorje dogodkov, ki želijo bolje planirati kapacitete.

 

SMS in MMS novice

Za naročanje in distribucijo vsebin, ki so primerne za mobilne naprave, uporabite storitev SMS in MMS novice. Uporabnik se naroči na novice tako, da pošlje sporočilo z ustrezno ključno besedo na določeno številko. Primeri SMS novic: Vremenski in prometni podatki in alarmi.

SMS Publikacija in MMS Publikacija sta storitvi za periodično pošiljanje sporočil uporabnikom, ki se nanje prijavijo. Potrebna je dvosmerna komunikacija med naročnikom in uporabnikom, saj se mora uporabnik naročiti na vsebine in potrditi pogoje uporabe storitve. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od storitve s pošiljanjem Ključne besede in odjavne kode na ustrezno številko. Odjave in prijave se beležijo samodejno.

SMS Skupine so namenjene pošiljanju sporočil članom določene skupine, s ključno besedo kar z mobilnega telefona. Člani se v skupino prijavijo tako, da pošljejo ključno besedo na določeno številko, ter se strinjajo s pogoji izvajanja storitve. Na enak način se tudi odjavijo iz skupine.