Direkten stik s strankami je vreden zlata. Pomagamo vam zgraditi zanesljivo bazo njihovih kontaktnih podatkov.

Mobilne telefonske številke svojih obstoječih ali potencialnih uporabnikov lahko zbirate na različne načine. A1 mobilni marketing vam ponuja dve zelo učinkoviti metodi:

  • SMS nagradno igro in
  • SMS glasovanje.

 

SMS Nagradna igra

V SMS nagradni igri uporabniki sodelujejo tako, da pošljejo SMS s ključno besedo, ki jo določite vi, na določeno številko. Ključno besedo lahko natisnete na svojih izdelkih, izpišete na svoji spletni strani ali objavite na svojem prodajnem mestu. S sodelovanjem uporabniki pridobijo promocijske kode, ali pa so udeleženi v nagradnem žrebanju, kakor želite.

SMS nagradna igra je orodje zelo primerno za širitev baze potencialnih strank, saj vsak udeleženec, ki se poteguje za nagrado ali promocijsko kodo, potrdi svoje sodelovanje v nagradni igri s podajanjem določenih podatkov (npr. ime in priimek, naslov, letnica rojstva, ipd.)

Nagradne igre se lahko izvajajo tudi daljše časovno obdobje. 

SMS Glasovanje

SMS Glasovanje uporabnikom omogoča sodelovanje pri anketah, kvizih, nagradnih igrah in podobno. Vi določite nabor možnih odgovorov in ključnih besed med katerimi izbirajo uporabniki. Uporabnik pošlje svoj odgovor, to je ključno besedo, na vašo številko. Če ste označili, kateri od odgovorov je pravilen, lahko uporabniku prek SMS-a takoj sporočite, če se je odločil za pravo možnost.

Rezultati glasovanja se v aplikaciji izpisujejo v realnem času, zato je rešitev primerna za uporabo na dogodkih (kongresi, forumi), saj popestri dogodek z interakcijo z udeleženci. Aplikacija omogoča tudi žrebanje nagrajencev.