<span class="txt-white-desktop">F-Secure</span> <span class="txt-white-desktop">F-Secure</span>

F-Secure

Funkcionalnosti za računalnike in delovne postaje

Zaščita pred vsemi grožnjami, povezanimi z uporabo interneta

Vsebuje zaščito pred virusi in vohunskimi programi, zaščito pred vdori, nadzorovanje programov, proaktivno zaščito, zaznavo korenskih kompletov (rootkit), nadzorovanje neželene pošte ter zaščito podatkovnih strežnikov in strežnikov MS Exchange.

Spletni portal za nadzor

Administratorji lahko preverjajo stanje varnosti v delovnih postajah, prenosnikih in strežnikih prek skupnega spletnega portala, ki je dostopen od kjer koli.

Zaščita delovnih postaj

Rešitev vključuje vse, kar potrebujete: zaščito pred virusi in vohunskimi programi, nadzorovanje neželene pošte, preprečevanje vdorov, nadzorovanje programov in požarni zid.

Zaščita strežnikov in strežnikov za e-pošto

Podatkovni strežniki in strežniki MS Exchange so zaščiteni s strojno opremo brez dodatnih stroškov. PSB vam omogoča sprotno pregledovanje podatkovnih strežnikov in filtriranje neželene pošte.

Zaščita brskanja

Funkcija "Browsing protection" vam omogoča varno brskanje po internetu z ocenjevanjem ugleda spletnih strani.

Sistem za samodejno posodabljanje

Z uporabo F-Secure PSB bodo vaši računalniki in strežniki uporabljali najnovejše različice stalno posodobljene programske opreme.

Napredne funkcije

V paket zaščite F-Secure PSB so vključene najnovejše tehnologije (DeepGuard, Blacklight) za zaznavo zlonamernih programov s tehnologijo oblaka.

 

Funkcionalnosti za mobilne naprave

­Zaščita pred krajo

Če izgubite telefon ali vam ga ukradejo, vam mobilna varnostna rešitev F-Secure pomaga zaščititi vaše osebne in zaupne podatke. Ponuja tri različne funkcije za zaščito podatkov: zaklep na daljavo, izbris podatkov na daljavo in * funkcijo, ki ob zamenjavi kartice SIM ukradenega telefona zaklene telefon in vam sporoči novo številko.

Zaščita pred vohunskimi programi

Zaščiti pred vohunskimi programi, ki lahko nadzirajo in beležijo vsa opravila v telefonu, vključno s klici, sporočili, SMS in MMS, ter elektronsko pošto.

Protivirusna zaščita in prilagodljiv požarni zid

S protivirusno zaščito s prilagodljivim požarnim zidom je pametni telefon varen pred virusi in ostalimi zlonamernimi programi.

Preprosta uporaba

Nov uporabniški vmesnik zagotavlja uporabnikom preprosto upravljanje varnosti pametnega telefona. Z uporabo spleta lahko nadzorujete stanje zaščite telefonov podjetja prek spletnega portala ter preprosto dodajate in nadzirate nove pametne telefone.

Edinstvene in napredne samodejne posodobitve

Edinstveni mehanizem posodabljanja na dveh ravneh posodobi telefon ob uporabi katere koli podatkovne povezave.

Lahek in učinkovit

Mobilna varnostna rešitev F-Secure zaščiti telefon brez vpliva na učinkovitost in hitrost naprave.

Administratorji IT lahko nadzirajo stanje zaščite v pametnih telefonih podjetja z uporabo portala F-Secure Mobile Services. Prav tako lahko tudi dodajajo telefone v sistem Mobile Security s pošiljanjem aktivacijske kode prek sporočil, SMS. S klasičnim spletnim brskalnikom lahko nadzirajo stanje naročnine v napravah.

Varnost

Na testiranju, ki ga je izvedla neodvisna organizacija AV-TEST, je F-Secure Client Security v kategoriji rešitev za podjetja prejel nagrado "Best Protection 2011". Testirala je sedem varnostnih rešitev za zaščito podjetij. Nagrada je bila podeljena glede na rezultate vseh testov v letu 2011.

Mobilna varnostna rešitev F-Secure za Android je bila aprila 2012 ocenjena kot najboljša na testu organizacije AV-TEST. F-Secure je bil uvrščen med najboljše zaščite, saj je zaznal več kot 90 % zlonamernih virusov. Celotno poročilo si oglejte na spletni strani neodvisne organizacije AV-Test.