Bluetooth slušalka Legend

261582 109223 Bluetooth slušalka Legend
Zaloga
Ni na zalogi v spletni trgovini
» obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini
» preverite zalogo na prodajnih mestih
brezplačna dostava

Cena

Bluetooth slušalka Legend

Znižana cena
29,99 €

Redna cena
0 €

Paket vključuje

- 220v polnilec
- 12v (avto) polnilec
- USB polnilec
- ušesni silikonski geli
- navodila

Voyager LEGEND s tehnologijo Smart Sensor predstavlja novost v ponudbi Plantronics bluetooth slušalk.
Slušalka je tako pametna, da zazna kdaj imate slušalko za ušesom in kdaj ne. Kadar slušalke nimate za ušesom se na dohodni klic enostavno oglasite tako, da slušalko postavite na uho, brez pritiska na kontrolno tipko.
 
Posebnost je sigurno tudi možnost prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega iPhone-a. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natančno vedeli kdaj slušalko napolniti.
 
Slušalka Voyager LEGEND se ponaša tudi z izjemnim HD zvokom (trije mikrofoni), ki bo pričaral kristalno čiste pogovore ne glede na to, kje se nahajate!
 
Vsekakor slušalka ni namenjena samo za opravljanje pogovorov, temveč boste z njo lahko poslušali vaše najljubše skladbe ter tudi sledili GPS govornim navigacijskim ukazom (podpora A2DP).
 
Zaušesni stil nošenja predstavlja izjemno udobnost in uravnoteženost skozi celodnevno uporabo. Zelo vzdržljiva baterija ter glasovno opozorilo za ponovno polnjenje slušalke so prednosti, ki predstavljajo Voyager LEGEND slušalko kot pomemben dodatek v poslovnem svetu.
 
Vsi uporabniki pametnih telefonov (Android, iPhone), se boste lahko poslužili aplikacije Plantronics MyHeadset, kjer se nahaja vrsta namigov in trikov pri uporabi slušalke in še marsikaj več.
55 % popust
Bluetooth slušalka Plantronics M55

Bluetooth slušalka Plantronics M55

0 € 21,99 €
44 % popust
Jabra Bluetooth slušalke Classic

Jabra Bluetooth slušalke Classic

0 € 19,99 €
Bluetooth slušalka Chameleon CH-100

Bluetooth slušalka Chameleon CH-100