Uporabne informacije

Nič več skrbi zaradi visokih stroškov v Srbiji in Makedoniji

Brezskrbno kličite, pošiljajte sporočila in brskajte po spletu v Srbiji in Makedoniji. Vse kar morate storiti je, da pošljete SMS s ključno besedo "SRBMKD" na številko 4040. Tarifo si lahko vklopite že doma, saj se vam bo obračunala samo za dneve, ko boste uporabljali naše storitve v tujini.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več
Pred odhodom v tujino

Svetujemo vam, da se pred odhodom v tujino informirate o cenah pogovorov in storitev v tujih mobilnih omrežjih. Razmislite o vklopu ene izmed opcij, nastavitvi odzivnika ali cenovno najugodnejši izbiri operaterja in se tako zavarujte pred visokim računom.

Več
Raba telefona v tujini

Pred uporabo telefonskih storitev preverite izbiro operaterja. Za zagotavljanje varne rabe prenosa podatkov vam omogočamo limit za prenos podatkov v tujini, ob dosegu katerega vas obvestimo oz. vam onemogočimo nadaljnjo uporabo mobilnega interneta.

Več
Uporaba posebnih omrežij v tujini - letalo, ladja, satelit

Nekateri mobilni operaterji omogočajo gostovanje tudi na ladjah ali letalih. Tako lahko uporabljate storitve mobilne telefonije tudi v času križarjenja po svetovnih morjih ali jadranja nad oblaki.

Več
Koristni namigi in nasveti

Da vam pri načrtovanju dopusta ali poslovne poti stres ne bi uničil čarobnosti potovanja, smo za vas zbrali nekaj napotkov, ki vam bodo olajšali bivanje v tujini.

Več

Zakaj A1?