Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE

Izberi barvo naprave

687203 116410 Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE
SPO_116410 Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE SAMSUNG HWFix white 1149
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE 24 X 47,88 €

24 X 47,88 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
Add Wash vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Speed Wash+Dry program bo opral, splaknil in ožel perilo v 54 minutah. Air Wash tehnologija za zračno pranje odstrani neprijeten vonj in očisti oblačila, zato vedno sveže dišijo. Neprijeten vonj in bakterije se odstranijo samo z uporabo zelo vročega zraka. Tehnologija Eco Bubble prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se pretvori v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in lažje odstrani umazanijo in hkrati ohrani barvo in teksturo ter prihrani energijo. Bubble Soak funkcija ob pritisku na gumb pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže. Hygiene Steam program spusti paro z dna bobna. To odstrani trdovratno umazanijo in 99,9 % bakterij ter onemogoči alergene. Eco Drum Clean funkcija iz bobna in tesnila na vratih odstrani umazanijo ter 99 % bakterij, ki povzročajo neprijetne vonjave. Pri tem uporablja namakanje, vibriranje in centrifugo, brez agresivnih in dragih detergentov.

Tehnične lastnosti

Zmogljivost pranja 8 kg
Zmogljivost sušenja 5 kg
Razred energetske učinkovitosti A+++
Poraba vode 126 l na cikel
Funkcija Add Wash da
Maksimalno število obratov na minuto 1400
Sistem motorja tih invertni digitalni, 10 letna garancija
Glasnost 48 dB pranje, 62 dB sušenje
Qdrive skrajšanj čas pranja za 50%
Boben diamantni, nežen do vaših oblačil
Grelec keramični, preprečuje kopičenje vodnega kamna
Drugo Eco Bubble, učinkovito pranje pri nizkih temperaturah, Air Wash tehnologija za nevtralizacijo vonja
Dimenzije  (Š x V x G) 60 x 85 x 55 cm
Teža 81 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 2 leti + *3 leta (*Če ste kupili določen vgradni aparat, pralni stroj, hladilnik ali izbran model sesalnika Samsung med 15.2. in 30.6.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne garancije + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na https://my-samsung.com/si/mysamsung/offers/#/DGFZWZJXJ3CNQ/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa. 
Servis Samsung klicni center, od ponedeljka do petka 09:00 - 18:00, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.