Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE

Izberi barvo naprave

687203 116410 Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE
SPO_116410 Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE SAMSUNG HWFix white 1149
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Pralno-sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE 24 X 47,88 €

24 X 47,88 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Pralno sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE intenzivno odstranjuje umazanijo. Odlikuje ga Bubble Soak Technology, ki s pritiskom na gumb poskrbi za odstranjevanje nadležnih, trdovratnih madežev. Posebej umazano perilo se temeljito namoči v mehurčkih, le-ti pa zrahljajo madeže ter jih učinkoviteje odstranijo. Pralnemu stroju so dodali funkcijo Eco Drum Clean, ki učinkovito očisti notranjost pralnega stroja in odstrani do 99% bakterij. S tem prepreči nastajanje neprijetnega vonja, brez uporabe agresivnih kemikalij. 

Air Wash tehnologija za zračno pranje pa dodatno odstrani neprijeten vonj in očisti oblačila, zato vedno sveže dišijo. S predalom StayClean pa je izpiranje detergenta še boljše. Pralni stroj za svoje delovanje uporablja inverter motor, ki poskrbi za tišje in močnejše delovanje. Za zmanjšanje nabiranja vodnega kamna bo poskrbel keramični grelnik.

Add Wash

Pralno sušilni stroj Samsung WD90N644OOW/LE energijskega razreda A se pohvali z zmogljivostjo pranja do 9 kg in sušenja do 5 kg. Zaznamuje ga inovativna AddWash funkcija, ki omogoča preprosto in hitro dodajanje pozabljenih oblačil, ko ste cikel pranja že sprožili. Obenem omogoča vstavljanje ročno opranih oblačil, za katera želite, da jih stroj izpere ali ožame, dodate pa lahko tudi večjo količino mehčalca.

Eco Bubble

Odlikuje ga revolucionarna tehnologija Eco Bubble, ki že pred začetkom cikla pranja speni detergent z zrakom in vodo, s čimer ustvari čistilne mehurčke, ki prodrejo v tkanino hitreje od koncentriranega pralnega sredstva. Zahvaljujoč tej napredni Samsungovi tehnologiji boste oblačila lahko prali v hladnejši vodi (15 °C) enako učinkovito kot v topli, obenem pa prihranili energijo ter denar.

QuickDrive

S pomočjo QuickDrive funkcije boste zmanjšali čas pranja do 50% ter ohranili enako učinkovitost pranja ob 20% nižji porabi energije. Ima posebno zasnovan Q-Drum boben. Sestavljen je iz glavnega bobna in plošče na zadnji strani. Vrtita se neodvisno, kar poskrbi za dinamično gibanje perila in hitrejše ter učinkovitejše pranje. Nova oblika bobna bo omogočila večji pretok vode s kapilarnim sistemom delovanja. 

Samsung Q-rator

S pomočjo Laundry Recipe aplikacije boste z lahkoto našli optimalen pralni program za vsako vrsto perila. Na voljo je za vse Android in iPhone naprave. S pomočjo funkcije Laundry Planner lahko uravnavate čas pranja in optimizirate svoj osebni urnik. Prinaša tudi funkcijo HomeCare čarovnik, ki bo ohranila pralni stroj v optimalnem stanju. Zazna težave in zagotovi hitre rešitve kar na daljavo.

Speed Wash+Dry

Oblačila, ki jih potrebujete vsak dan, lahko operete in pripravite za nošenje že v 3 urah. Speed Wash+Dry program bo opral, splaknil in ožel perilo v 54 minutah. V dodatnih 126 minutah lahko vse tudi temeljito posuši. 

Air Wash

Air Wash tehnologija za zračno pranje odstrani neprijeten vonj in očisti oblačila, zato vedno sveže dišijo. Neprijeten vonj in bakterije se odstranijo samo z uporabo zelo vročega zraka. Perila ni potrebno namakati v vreli vodi ali uporabljati dragih in agresivnih kemikalij.

Tehnične lastnosti

Zmogljivost pranja 8 kg
Zmogljivost sušenja 5 kg
Razred energetske učinkovitosti A+++
Poraba vode 126 l na cikel
Funkcija Add Wash da
Maksimalno število obratov na minuto 1400
Sistem motorja tih invertni digitalni, 10 letna garancija
Glasnost 48 dB pranje, 62 dB sušenje
Qdrive skrajšanj čas pranja za 50%
Boben diamantni, nežen do vaših oblačil
Grelec keramični, preprečuje kopičenje vodnega kamna
Drugo Eco Bubble, učinkovito pranje pri nizkih temperaturah, Air Wash tehnologija za nevtralizacijo vonja
Dimenzije  (Š x V x G) 60 x 85 x 55 cm
Teža 81 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Samsung klicni center, od ponedeljka do petka 09:00 - 18:00, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.