Sušilni stroj Samsung DV90N62632W/LE

Izberi barvo naprave

687183 116409 Sušilni stroj Samsung DV90N62632W/LE
SPO_116409 Sušilni stroj Samsung DV90N62632W/LE SAMSUNG HWFix white 909
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Sušilni stroj Samsung DV90N62632W/LE 24 X 37,88 €

24 X 37,88 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW

Učinkovitost A+++

Prihranite denar in hkrati varujte okolje s tehnologijo toplotne črpalke za manjšo porabo energije ter za energijsko učinkovitejši, stroškovno ugodnejši in nežnejši način sušenja vašega perila.  Sušilni stroj Samsung DV90N62632W/LE se uvršča v energetski razred A+++, saj za ogrevanje zraka uporablja hladilno tekočino, hkrati pa za večji izkoristek energije reciklira zrak.

Optimal Dry

Optimizirajte vaše sušenje brez napora! OptimalDry ima 3 senzorje za doseganje najboljših rezultatov. Spremlja vlažnost in prilagaja čas sušenja, da je perilo hitro suho z minimalno porabo energije. Preprečuje poškodbe perila. 

Super Speed

S Super Speed programom lahko mešano perilo iz bombaža in sintetike posušite v 81 minutah. S Super Speed pralnim strojem lahko perilo operete in ga v sušilcu posušite v 39 minutah. Perilo je tako lahko oprano in posušeno v 2 urah.

Nevtralizirajte neprijeten vonj s pomočjo zraka

Osvežite svoja oblačila brez pranja, drgnjenja, prekuhavanja ali uporabe detergenta. Air Wash tehnologija (pranje z zrakom) nevtralizira neprijeten vonj vaših oblačil in posteljnega perila ter zagotavlja stalno svežino. Odstranite neprijeten vonj zgolj s pomočjo izjemno vročega zraka. Vaša oblačila bodo videti, kot bi jih pravkar prinesli iz čistilnice, hkrati pa bodo trajala dlje.

Enostavno vzdrževanje

Preprosto vzdržujte svoj sušilec ter optimizirajte sušenje in varnost. Inovativni filter dva-v-enem z dvoslojnim filtrom z mrežico. Ker tako ne potrebujete filtra toplotnega izmenjevalnika, je vzdrževanje lažje. Alarma vas opozorita, kdaj morate očistiti filter in toplotni izmenjevalnik.

Preprosto preverjanje zbiralnika za vodo

Oglejte si, kako preprosto lahko preverite, količino kondenzirane vode v zbiralniku. Indikator vodnega zbiralnika vam pokaže, koliko vode se je nabralo iz vaših oblačil. Tako lahko hitro preverite, ali je treba vodni zbiralnik izprazniti, preden začnete sušiti novo količino perila, in preprečite, da bi se sušilec nepričakovano ustavil.

Tehnične lastnosti

Način sušenja kondenzacijski
Zmogljivost sušenja 9 kg
Razred energetske učinkovitosti A+++
Poraba vode 88 l na pranje/sušenje
Toplotna črpalka da
Glasnost 65 dB
Indikator vodnega zbiralnika da
SuperSpeed program da
Filter dva-v-enem + dvoslojni filter za mrežo
Drugo Air Wash tehnologija za nevtralizacijo vonja, Q-ator pametni sistem za uporavljanje, 
Dimenzije  (Š x V x G) 60 x 85 x 55 cm
Teža 50 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 2 leti + *3 leta (*Če ste kupili določen vgradni aparat, pralni stroj, hladilnik ali izbran model sesalnika Samsung med 15.2. in 30.6.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne garancije + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na https://my-samsung.com/si/mysamsung/offers/#/DGFZWZJXJ3CNQ/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa. 
Servis Samsung klicni center, od ponedeljka do petka 09:00 - 18:00, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.