A1 praznuje<br/>in vas obdaruje! A1 praznuje<br/>in vas obdaruje!

A1 praznuje
in vas obdaruje!

Ob praznovanju našega rojstnodnevnega meseca smo tokrat pripravili darilo za vas: kar 10-odstotni popust na izdelke v kategorijah Dom in vrt ter Bela tehnika.

10-odstotni popust velja ob nakupu na obroke v Nakupovalnici med 17. 3. in 30. 4. 2021.

 
Nakup na 3, 6, 12 ali 24 obrokov
 
Brez obresti. Brez skritih stroškov financiranja.
 
Brez vezave.
 
Brezplačna dostava.

Izberite nekaj zase v Nakupovalnici in se potegujte še za izjemne nagrade!

Med vsemi, ki boste v obdobju med 17. 3. in 30. 4. 2021 opravili nakup na obroke v Nakupovalnici v vrednosti vsaj 100 € (v katerikoli kategoriji izdelkov), bomo izžrebali še 3 srečne nagrajence, ki bodo prejeli:

  1. 1. nagrada: Televizor Samsung LED TV 50Q60TAU
  2. 2. nagrada: Tablični računalnik Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi Blue
  3. 3. nagrada: Soundbar Samsung HW-Q60T

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V nagradnem žrebanju lahko sodelujete tudi tako, da odgovorite na anketni vprašalnik.

Rešite vprašalnik

Premierno v Nakupovalnici: ponudbi na obroke smo dodali priljubljene naprave Apple. Tablične računalnike, miške, slušalke...

Raziščite ponudbo

Več o ponudbi “A1 Praznuje”

Ponudba »A1 Praznuje« velja v obdobju od 17.3.2021 do vključno 30.4.2021 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 10% popusta na naprave v kategorijah Bela tehnika ter Dom in vrt. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Posamezna ponudba velja do preklica oz. razprodaje zalog. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
Več Skrij

Pogoji nagradne igre “A1 praznuje”

O pogojih za sodelovanje v nagradnih igri si lahko preberete tukaj.
Več Skrij