Predčasen nakup telefonskega aparata

Predčasen nakup telefona - kadarkoli do novega telefona

A1 naročniki se lahko kadarkoli odločijo za nakup novega telefonskega aparata ali opreme za dostopanje do Mobilnega interneta.

Pogoji za predčasen nakup

Vsi s sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, ki ste jo prejeli ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja z nakupom telefona ali s popustom na mesečno naročnino za najmanj 24 mesecev, se lahko ob doplačilu kadarkoli odločite za:

  • nov telefonski aparat oz. opremo za dostopanje do Mobilnega interneta ali
  • za popust na mesečno naročnino.

S tem, ko izkoristite ponudbo, A1 šteje, da je pogoj iz predhodne Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, izpolnjen. To pomeni, da imate le eno aktivno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti.

Višina doplačila

Višina doplačila je odvisna od tega, kdaj ste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi naročnik še moral biti v naročniškem razmerju.

Osnova za doplačilo je vrednost ugodnosti, ki ste jo prejeli na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in se dnevno znižuje. Odvisna je od razlike med redno in subvencionirano ceno telefonskega aparata.

Končna cena telefona je tako odvisna od višine doplačila in cene izbranega telefona.

Datum sklenitve pogodbe:
* Podatke o datumu sklenitve pogodbe, višini prejete ugodnosti in obdobju vezave najdete na Pogodbi o zagotovilu posebne ugodnosti.
Izberite obdobje vezave:
Višina subvencije (€):

POTRDI

Izračun je zgolj informativen. Natančnega prejmete na prodajnem mestu. Hvala za razumevanje.