Paket A1 Simpl net SIM

Izberi barvo naprave

566909 112736 Paket A1 Simpl net SIM
SPO_112736 Paket A1 Simpl net SIM Si.Mobil PrepaidSIM 10
Na zalogi v spletni trgovini
Preveri zalogo na prodajnih mestih

Cena

Paket A1 Simpl net SIM

10 €

Paket vključuje

- predplačniško SIM kartico 3v1,
- dobroimetje v višini 5 € za 3-dnevno uporabo do 1 GB in
- navodila za uporabo.

A1 Simpl net je mobilni internet za tablice ali računalnik brez naročnine, ki omogoča enostaven, brezžičen dostop do svetovnega spleta preko omrežja A1. Namenjen je vsem, ki mobilni internet potrebujete le občasno in želite plačevati uporabo tako, da svoj A1 Simpl net račun polnite sproti z  vrednotnicami ali s storitvijo POLNI.

Imate vprašanje povezano z uporabo naprave? Želite nastaviti MMS, e-pošto, internet? V navigaciji poiskati določeno fukcionalnost?
 
Mnogo odgovorov na pogosta vprašanja naših uporabnikov najdete v sklopu Pomoč in informacije. Z veseljem vam bomo pomagali tudi osebno na prodajnih mestih, kjer lahko napravo v živo preizkusite ter na Facebooku in Twitterju, kjer svoja mnenja izmenjujejo številni naši uporabniki.

Paket A1 Simpl Nokia 105

Paket A1 Simpl Nokia 105
19,90 €

Nokia 3310

Nokia 3310

Paket A1 Simpl SIM 3v1

Paket A1 Simpl SIM 3v1
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.