Polnjenje s pay365 Polnjenje s pay365

Polnjenje s pay365

Polnjenje Simpl paketa s storitvijo pay365

Storitev pay365 podjetja Mobi lab d.o.o. omogoča enostavno polnjenje Simpl računa in plačevanje skupne porabe kar prek trajnika.

 

a
Brezskrbno
Sebi ali drugim uporabnikom lahko Simpl račun polnite enkratno ali nastavite redne mesečne polnitve in limit porabe.
a
Hitro
Enostavno pošljete SMS sporočilo in vaš Simpl račun je napolnjen takoj. Skupni znesek se obračuna enkrat mesečno prek direktne bremenitve bančnega računa.
a
Kjerkoli in kadarkoli
Doma ali v tujini, vsak dan v tednu. Na portalu Moj pay365 enostavno preverite porabo, nastavite limit porabe in upravljate uporabnike.

Kako začnete?
 

Za pristop k storitvi izpolnite pristopnico, ki je hkrati soglasje za direktno bremenitev vašega bančnega računa. Pristop lahko uredite:

• s klicem v klicni center na 040 40 40 40,
• v vseh centrih A1,
• na spletni strani https://www.pay365.si,
• v vseh poslovalnicah NLB (tudi, če ste komitent druge banke) ali
• prek spletne banke NLB Klik (pod Naročili izberete SEPA direktne obremenitve in pod • nazivom prejemnika Mobi lab d.o.o.).
 

Za oddajo pristopnice potrebujete osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje, izdano po 13. 7. 2009), davčno številko in kartico bančnega računa.
 

Mobilne storitve lahko ostalim uporabnikom plačujete tudi v primeru, če ste uporabnik operaterja, ki storitve pay365 ne omogoča.

Kako polnite s pay365?

Odločite se lahko za:

  • periodične polnitve ali
  • enkratne polnitve preko SMS sporočila.

Periodične polnitve

Odločite se lahko za samodejne periodične polnitve Simpl računa na izbrani dan v mesecu ali na določeno število dni.  To pomeni, da boste na določen dan v mesecu ali na določeno število dni samodejno prejeli dobroimetje na vaš predplačniški račun. Višino dobroimetja si določite sami.
 
Periodične polnitve najlažje upravljate preko portala Moj pay365. Če želite, pa jih lahko uredite tudi preko SMS sporočila in sicer tako, da pošljete SMS s ključno besedo MESECNO in znesek polnitve na številko 3388.  
 
Primer sporočila: MESECNO 5
Tako boste takoj prejeli 5 EUR na svoj predplačniški račun, polnitev pa se bo samodejno ponovila vsak naslednji mesec na isti dan.
 
Preko SMS sporočila si lahko nastavite tudi polnitev na določeno število dni in sicer 7 ali 30 dni. Enostavno pošljite SMS s ključno besedo 7DNI in znesek polnitve na številko 3388, v kolikor želite polnitev vsakih 7 dni.
 
Primer sporočila: 7DNI 5 
 
V kolikor želite polnitev vsakih 30 dni, pošljite SMS s ključno besedo 30DNI in znesek polnitve na številko 3388.
 
Primer sporočila: 30DNI 5 
 
Več Skrij

Enkratna polnitev

Simpl račun napolnite s poslanim SMS. O uspešnosti polnitve vas bomo obvestili s povratnim SMS.

Plačniki (tisti, ki plačujete za porabo) napolnite Simpl račun tako, da pošljete SMS sporočilo s ključno besedo POLNI in znesek polnitve na številko 3388.

Primer sporočila: POLNI 5

Kot plačnik lahko polnite račun svojim uporabnikom tako, da pošljete SMS s ključno besedo POLNI, znesek polnitve in mobilno številko ali vzdevkom na številko 3388.

Primer sporočila: POLNI 5 040800800 ali POLNI 5 MIHA

Uporabniki, ki ste jih navedli v Pristopnici, lahko napolnijo svoj predplačniški račun le do višine mesečne porabe, ki ste jim jo določili.

Več Skrij

Kako poskrbite za brezskrbno uporabo Simpl z limito porabe?

Mesečni limit je največji znesek, ki ga posamezen uporabnik lahko porabi v enem mesecu tako, da si Simpl račun polni sam preko SMS. Plačnik prejete polnitve poravna enkrat mesečno zase in vse uporabnike prek trajne bremenitve bančnega računa.

Mesečni limit lahko uporabnikom določite že na Pristopnici ali na portalu Moj pay365.

Želite vedeti več?

Več informacij najdete na spletni strani storitve pay365, kjer lahko preberete tudi Splošne pogoje uporabe storitve pay365.

Izklop periodičnih polnitev

Periodične polnitve si lahko izklopite preko portala moj.pay365.si, če želite, pa si jih lahko izklopite tudi preko SMS sporočila s ključno besedo PERIODICNO STOP na 3388.

Primer sporočila: PERIODICNO STOP na 3388.

Preko SMS sporočila lahko polnitve izklopite tudi drugim uporabnikom in sicer s ključno besedo: PERIODICNO STOP STEVILKA na 3388.

Primer sporočila: PERIODICNO STOP 040404040 na 3388.

Več Skrij

Odjava od storitve pay365

Če storitve več ne želite uporabljati, pošljite izpolnjen obrazec za prekinitev na info@pay365.si ali Mobi lab d.o.o., p.p. 11, 1000 Ljubljana. Ponudnik storitve (Mobi lab d.o.o.) bo najkasneje v petih delovnih dneh po prejemu obrazca storitev onemogočil. 
Več Skrij