<span class="txt-white-desktop">Preverite najboljšo skupno ceno telefona in paketa!</span> <span class="txt-white-desktop">Preverite najboljšo skupno ceno telefona in paketa!</span>

Preverite najboljšo skupno ceno telefona in paketa!

20000

Preverite cene izbranih telefonov pri izbranih operaterjih in na podlagi prihranka izberite najboljšega ponudnika.

1. Izberi telefon.

2. Izberi količino prenosa podatkov.

 • A1 Go! M
 • A1 Go! L
  • 50-99 GB
  • nad 100 GB
  Prikaži skupno ceno

  Huawei P20 lite

  Izberite kvaliteto po odlični ceni!

  Telemach

  paket: NAJVEČ

  28,83 €/m*

  Prihranek pri A1: 68,16 €

  Telekom Slovenije

  paket: NAJ C

  31,49 €/m*

  Prihranek pri A1: 132,00 €

  *Skupni mesečni strošek ob vezavi za 24m.

   

  Prikazane cene v pregledu ponudbe na trgu predstavljajo skupno vsoto mesečne naročnine na paketu iz izbrane skupine in mesečnega obroka za izbrani telefon ob 24-mesečni vezavi pri A1 ter na paketih v primerljivi skupini pri dveh drugih ponudnikih na trgu na dan 24.06.2019Cena paketov A1 Go! vključuje popust v višini 1 € na mesec, za vse, ki prejemajo samo eRačun. Skupine, ki se primerjajo, so bile oblikovane s strani A1 glede na ponudbo paketov mobilne telefonije na slovenskem trgu (vsebovana količina prenosa podatkov in količine klicev ter SMS/MMS sporočil). Vključeni so telefonski aparati iz aktualne ponudbe operaterjev. V kolikor operater posameznega telefona nima v ponudbi, za konkretno kombinacijo telefona in paketa ponudba ni izpisana. A1 dopušča možnost, da skupine za uporabnike s specifičnimi potrebami niso ustrezne. Tem uporabnikom predlagamo, da si glede na svoje kriterije sami izberejo za njih najboljšo ponudbo na trgu.

  Opis ponudbe »Izberite kvaliteto po odlični ceni!«

  Ponudba A1 velja za nove in obstoječe naročnike (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe), ki se na paketu A1 Go! M ali L vežejo za 24 mesecev in imajo aktiviran eRačun. Skupne cene predstavljajo vsoto mesečne naročnine na paketih A1 Go! M, ki znaša 19,99 € in A1 Go! L, ki znaša 24,99 € oz. primerljivih paketih drugih ponudnikov na trgu in mesečnega obroka za izbrani telefon. Kot drugi ponudniki na trgu se štejeta izključno: Telekom Slovenije d.d. in Telemach d.o.o. V pregled ponudbe na trgu ni vključena ponudba, ki je pri A1 in drugih ponudnikih ponujena pod posebnimi pogoji, v akciji, na razprodaji, v individualnih ponudbah oziroma v ponudbah, s katerimi se zahteva vezava še na kakršnekoli druge storitve ponudnikov in podobno. »Prihranek pri A1« pomeni razliko med skupno ceno izbranega paketa in telefona pri A1 ter skupno ceno enakega telefona in paketa iz iste skupine pri drugem ponudniku (Telekom Slovenije d.d., Telemach d.o.o.), ki izhaja iz ponudnikove splošno objavljene redne ponudbe, in sicer v obdobju 24 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja in nakupa telefona. Pri pregledu cen ponudbe na trgu in izračunu prihranka pri A1 lahko pride do zamika pri posodobitvah cen drugih ponudnikov. Cena telefonov je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, ki se obračunajo na računih. Opis paketov je na voljo na A1.si. Ponudba velja do preklica. Zaloge mobilnih naprav so omejene. V kolikor nekega telefona iz pregleda ponudbe na trgu, v spletni trgovini A1 ni na voljo, je možna rezervacija na kateremkoli fizičnem prodajnem mestu A1. Cena vključuje DDV. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.

  Opis skupin:

  Uporabnikom svetujemo, da si pred odločitvijo o sprejemu ponudbe podrobno pogledajo izpostavljeno ponudbo posameznih operaterjev še na njihovi spletni strani. V pregledu ponudbe na trgu so namreč izpostavljene le lastnosti posameznih paketov, ki so najpomembnejše za povprečnega uporabnika, ne pa nujno vse lastnosti posamezne ponudbe.

  Skupina: 50 GB do 99 GB

  Količine

  A1 Go! M

  Telemach ŠE VEČ

  Telekom Slovenije NAJ B

  Klici, SMS in MMS

  neomejene min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  neomejene min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  neomejene min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  Prenos podatkov

  60 GB, od tega do 8 GB prenosa podatkov v EU/EEA

  50 GB, od tega do 6,5 GB prenosa podatkov v EU/EEA

  70 GB, od tega do 8.202 MB prenosa podatkov v EU/EEA

   

  Skupina: 100+ GB

  Količine

  A1 Go! L

  Telemach NAJVEČ

  Telekom Slovenije NAJ C

  Klici, SMS in MMS

  neomejene min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  neomejene min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  100 min klicev v EU

  neomejene min + SMS/MMS v SLO in v EU/EEA gostovanju

  Prenos podatkov

  120 GB, od tega do 10 GB prenosa podatkov v EU/EEA

  neomejeno*

  9 GB v EU

  200 MB v ZDA

  140 GB, od tega do 10.814 MB prenosa podatkov v EU/EEA

  *Za paket NAJVEČ veljajo Posebni pogoji naročniških paketov VEČ, ki vsebujejo pravila primerne uporabe in med drugim po porabi v paket vključenega prenosa podatkov v Sloveniji določajo znižanje hitrosti v paketu NAJVEČ po prenesenih 100 GB na največ 1 Mbps/256 kbps.

  Več Skrij

  Opis paketov A1 GO!

  Ponudbo za pakete A1 GO! XS, S, M in L lahko izkoristijo vsi novi in po pogojih Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1.

  Paket A1 GO! XS vključuje 1000 minut klicev, 1000 SMS ter MMS sporočil in 1 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 1 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

  Paket A1 GO! S vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 30 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 7,5 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

  Paket A1 GO! M vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 60 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 8 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

  Paket A1 GO! L vključuje neomejeno količino minut klicev, neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 120 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 10 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA.

  Cene paketov A1 GO! so navedene v veljavnem ceniku.

  Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 3 GB za ceno 3 €. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni zakup se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 3-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed treh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo hitrost prenosa podatkov znižala na 64 kbit/s, kar bo lahko naročnik uporabljal brez dodatnega plačila.

  Paketi A1 GO! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov v državah izven EU/EEA v količini 1GB za ceno 4,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Aktualen seznam držav, za katere velja 1 GB izven EU/EEA, je na voljo na www.a1.si/narocniski-paketi. Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je v eni izmed vključenih držav narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil.

  Paketi A1 GO! XS, S, M in L so namenjeni običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi omogočajo polno LTE hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 GO! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 GO!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

  Več Skrij

  Več o 1 GB izven EU/EEA za 4,99 €

  Paketi A1 Go! XS, S, M in L imajo vključeno storitev samodejnega vklopa zakupa prenosa podatkov pri izbranih operaterjih v državah izven EU/EEA v količini 1 GB za ceno 4,99 € (v nadaljevanju: Dodatni 1 GB). Dodatni 1 GB se samodejno vklopi samo v primeru, ko je pri vsaj enem izmed vključenih operaterjev narejen prenos podatkov (min. 5 MB). Naročnik lahko Dodatni 1 GB porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Dodatni 1 GB se bo vklopil tolikokrat, kolikorkrat bo naročnik porabil zakupljen prenos podatkov, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh dodatnih zakupov prenosa podatkov se bo prenos podatkov onemogočil. 

  V primeru, da uporabnik želi izklopiti samodejni zakup 1 GB izven EU/EEA, lahko pošlje SMS s ključno besedo DATA 1 STOP na 4040. 

  Država Operater
  Albanija Vodafone
  Argentina Claro
  Avstralija Telstra
  Belorusija Velcom
  Brazilija Claro
  Čile Claro
  Dominikanska republika Claro
  Egipt Vodafone Egypt
  El Salvador Claro
  Gvatemala Claro
  Honduras Claro
  Hongkong SmarTone Mobile Communications Limited
  Izrael Partner
  Izrael Pelephone
  Kanada Rogers
  Kanada Telus
  Kanada Bell Mobility
  Kitajska China Mobile
  Kolumbija Claro
  Koreja SK Telecom
  Koreja KT Freetel
  Kostarika Claro
  Kuvajt Zain
  Macao Hutchison
  Makedonija Vip
  Mehika Telcel
  Nikaragva Claro
  Nova Zelandija Vodafone Mobile NZ Limited
  Panama Claro
  Paragvaj Claro
  Peru Claro
  Portoriko Claro
  Rusija VimpelCom
  Rusija MegaFon
  Singapur SingTel
  Singapur M1 Limited
  Srbija Vip mobile
  Srbija Telenor d.o.o.
  Šrilanka Dialog
  Šrilanka Etisalat
  Švica SALT
  Švica Swisscom (Switzerland) Ltd
  Tajska AIS - AWN
  Tajvan Chungwha
  Turčija Vodafone Telekomunikasyon A.S.
  Turčija Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.
  Urugvaj Claro
  ZDA AT&T Mobility LLC
  ZDA T-Mobile USA, Inc  
  Več Skrij

  Pogosta vprašanja

  Kaj je to A1 Connect?
  A1 Connect je program, ki v primeru združitve fiksnih in mobilnih storitev A1 na skupnem računu omogoča dodatne popuste in ugodnosti.

  Kakšni so A1 Connect popusti?
  V primeru združitve fiksnih in mobilnih storitev na skupnem računu vam pripada popust v višini 2 € na mesečno naročnino mobilnih storitev (paketov A1 Go! in paketa Dodatni). Popust 2 € velja za do 4 mobilne številke na istem računu (ne glede na to, če je na istem računu več fiksnih storitev, npr. dva paketa A1 Kombo).

  Ali A1 Connect popust (2 € na mesec) velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu?
  Da, popust 2 € na mesec velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu, vendar ne za več kot do 4 telefonske številke. To pomeni, da lahko vsak mesec prihranite do 8 € z naslova A1 Connect popusta.

  Katere fiksne in mobilne storitve lahko združim na skupnem računu, da pridobim popust 2 € na mesečno naročnino?
  Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo in A1 Domači net, pod mobilne storitve pa paketi A1 Go! in paket Dodatni. Več o A1 Connect si lahko preberete tukaj.

  Imam  paket fiksnega interneta, ki ni del paketov A1 Kombo ter obstoječe naročniško razmerje za mobilne storitve. Ali lahko tudi jaz prejmem A1 Connect popust?
  Ne. A1 Connect popust je mogoč samo na skupnem računu fiksnih in mobilnih storitev, zato popust v vašem primeru ni mogoč. Skupni račun mobilnih in fiksnih storitev pa je omogočen samo za pakete A1 Go!A1 Kombo ter A1 Domači net.

  Kaj pomeni, da imam 1 GB samodejnega zakupa izven EU/EEA? Ali lahko porabim več kot 1 GB?
  Samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EEA je del paketov A1 Go! in vam omogoča, da ste tudi v 34 državah izven EU/EEA brez skrbi. Samodejni zakup 1 GB za ceno 4,99 € se vam vklopi samo v primeru, da se nahajate v kateri izmed 34 držav in opravite prenos podatkov (najmanj  5 MB). V tem trenutku boste prejeli tudi SMS sporočilo, da se vam je vklopil zakup 1 GB. Porabite ga lahko do konca aktivnega obračunskega cikla.

  Če porabite 1 GB prenosa podatkov v trenutnem obračunskem obdobju, se vam samodejno aktivira še en samodejni zakup 1 GB za ceno 4,99 EUR. Porabite torej lahko dva samodejna zakupa 1 GB v enakem obračunskem ciklu. Če porabite oba zakupa v enakem obračunskem ciklu, se vam prenos podatkov izven EU/EEA onemogoči.

  Ali tudi ostali paketi omogočajo 1 GB samodejnega zakupa prenosa podatkov izven EU/EEA?
  Starejši mobilni paketi ne omogočajo 1 GB samodejnega zakupa prenosa podatkov izven EU/EEA.

  Ali si lahko samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EAA izklopim?
  Da. V tem primeru se vam bo količina prenesenih podatkov zaračunavala po ceniku.

  Kako si izklopim samodejni zakup 1 GB v državah izven EU/EAA?
  Izklop je mogoč preko SMS sporočila na 4040 s ključno besedo DATA 1 STOP. V primeru, da bi si kdaj želeli nazaj vklopiti samodejni zakup, pošljete na 4040 ključno besedo DATA 1.

  V enem obračunskem obdobju je mogoča samo ena sprememba (vklop ali izklop).

  Izklopa samodejnega zakupa ne priporočamo, saj se vam po rednem ceniku v državah izven EU/EEA lahko stane zaračuna tudi do 9,9 €/MB, v primeru samodejnega zakupa pa prejmete 1 GB za 4,99 €.  

  Kako lahko pridobim prihranek z naslova eRačuna?
  Za prihranek 1 € na mesečni račun si morate vklopiti verzijo računa, ki ni v tiskani obliki (eRačun, račun v spletno banko). Popust se vam doda avtomatsko in velja za vse mobilne številke na skupnem računu do morebitne ukinitve eRačuna.

  Kako si lahko vklopim eRačun?
  eRačun si lahko vklopite preko SMS sporočila, portala oz. aplikacije Moj A1, na A1 prodajnih mestih ali s klicem na 040 40 40 40. Več informacij o postopku vklopa eRačuna si lahko preberete tukaj.

  Ali se popusta za eRračun in A1 Connect seštevata?
  Da, eRačun popust in A1 Connect popust sta med seboj kompatibilna in se seštevata. Skupno torej lahko prejmete do 3 € popusta na mesečni račun na eno telefonsko številko.

  Ali velja popust za eRačun na nosilnem in dodatnem paketu?
  Da, ugodnost  za eRačun velja tako na nosilnem paketu kot tudi na morebitnih paketih Dodatni.

  Ali imajo upokojenci tudi kakšno ugodnost pri novih paketih?
  Senior uporabniki, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov A1 Go!. Senior popust je združljiv tako z eRačun popustom kot s popustom A1 Connect. Več o ponudbi za Senior uporabnike si lahko preberete tukaj.

  Koliko paketov Dodatni je mogočih na novih paketih A1 Go! ?
  Paket Dodatni je mogoče skleniti samo na paketih A1 Go! M in A1 Go! L. Za zasebne uporabnike je na paketu A1 Go! M mogoč 1 paket Dodatni, medtem ko so na paketu A1 Go! L mogoči 4 paketi Dodatni.

  Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket A1 Go! M?
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket A1 Go! M ali A1 Go! L se vsi morebitni obstoječi popusti na paket(ih) Dodatni brišejo, saj vam v primeru uporabe eRačuna in A1 Connect programa pripadajo drugačni popusti. Več o Posebnih pogojih paketa Dodatni si lahko preberete tukaj.

  Več Skrij