Naprava trenutno ni na zalogi

Predvidena dobava za električni skiro UrbanRide 85 XL 7.5 AH bo predvidoma v novembru.

Električni skiro UrbanRide 85 XL 7.5 AH

Izberi barvo naprave

688704 116457 Električni skiro UrbanRide 85 XL 7.5 AH
SPO_116457 Električni skiro UrbanRide 85 XL 7.5 AH URBANGLIDE HWFix black 463
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električni skiro UrbanRide 85 XL 7.5 AH 24 X 19,29 €

24 X 19,29 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električni skiro proizvajalca UrbanGlide je skiro nove generacije (modelno leto 2020), ki v sebi združuje vrhunski dizajn in robustnost. Opremljen je s širokim nedrsečim podnožjem, ki omogoča večjo udobnost in stabilnost med samo vožnjo. Zmogljiva baterijo (7.5 AH) omogoča, da z njim lahko prevozite do 30 km (odvisno od terena), najvišja hitrost pa je 25 km/h.

Skiro je opremljen s prednjim in zadnjim dvojnim vzmetenjem, kar olajša vožnjo po nezahtevnem, razgibanem terenu. Napihljive gume velikosti 8.5 palcev (21,6 cm) dodatno pripomorejo k udobni vožnji. Sprednja in dve zadnji LED lučki pa bodo še dodatno poskrbele za vašo varnost. Enostaven dostop do pospeševalnika in zavorne ročke omogoča varno pospeševanje in zaviranje. Vgrajeno ima zadnjo disk zavoro, ki zagotavlja dodatno varnost in lažje zaustavljanje. Skiro je opremljen tudi z zvoncem.

Trinivojski nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da ga prilagajajo svoji starosti in veščinam. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu zlaganja/sestavljanja lahko skiro zložite oz. sestavite v nekaj sekundah, kar omogoča enostavno shranjevanje in mobilnost. Glede na konkurenco pa je njegova maksimalna obremenitev 120 kg.

POMEMBNO! Pred nastavljanjem krmila si preberite Navodila za nastavitev krmila.

Tehnične lastnosti

Moč motorja 350 W
Hitrost do 25 km/h
Domet do 30 km (odvisno od terena in teže uporabika)
Kolesa 21,6 cm (8,5'') kolesa z napihljivimi zračnicami
Nosilnost do 120 kg
Zložljiv da
Baterija Li-ion, čas polnjenja: 4 ure
Dodatno sprednja in zadnja LED luč
Barva črna
Dimenzije  (Š x V x G) 112,5 x 24 x 47 cm
Teža 13,8 kg

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis BIROTEHNA d.o.o. , Litijska cesta 259, 1000 Ljubljana
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.