Brezžični sesalnik Electrolux EER7GREEN

Izberi barvo naprave

689185 116529 Brezžični sesalnik Electrolux EER7GREEN
SPO_116529 Brezžični sesalnik Electrolux EER7GREEN ELEKTROLUX HWFix black 189.9
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Brezžični sesalnik Electrolux EER7GREEN 24 X  7,91 €

24 X  7,91 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Novi Ergorapido 2v1 z Lithium Turbo Power baterijami in 180° krmiljenjem EasySteer™ vam omogoča vsakodnevno zadovoljstvo s čistim okoljem. Pokončni sesalnik EER7GREEN je izdelan iz 65 % reciklirane plastike. 

 

Tehnologija BrushRollClean™

Vemo, kako je nadležno, ko lasje in vlakna obtičijo v valjčni krtači. S to edinstveno funkcijo lahko krtačo enostavno očistite tako, da pritisnete na tipko na vrhu nastavka.

DustSpotter™ LED luči

Z LED lučmi DustSpotter™ hitro odkrijete tudi najmanjše drobtinice.

Tehnične lastnosti

Motor digitalni inverterski
Prostornina zbiralnika za prah 0,5 l
Moč sesanja 150 W
Maksimalen čas delovanja do 35 minut, polnjenje 4 ure
Baterija Li-ion 18 V
Filtracija dvojna, ciklonski filtrirni sistem, pralni filter
Osvetlitev ovetlitev tal na kači
Vodljivost 180-stopinjska
Drugo samostoječi dizajn, svetlobni indikator napolnjenosti baterije
Mere (Š x V x G) 25,61 x 110,15 x 13,16 cm
Teža 3,6 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, T: 01/24 25 730 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.