Sesalnik z vrečko Electrolux PD91-4MG

Ponudba se izteče čez 8d 15h 46min 59s

Izberi barvo naprave

701553 117586 Sesalnik z vrečko Electrolux PD91-4MG
SPO_117586 Sesalnik z vrečko Electrolux PD91-4MG ELECTROLUX HWFix mineral grey 269
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Sesalnik z vrečko Electrolux PD91-4MG 24 X 11,21 € 24 X  9,13 €

24 X 11,21 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Electrolux PD91-4MG Pure D9 sesalnik z vrečko za prah

Za izjemno zmogljivost in pametno vsestranskost poskrbi Pure D9. Združuje namreč vse najboljše dosežke tehnologije in inovacije na področju sesanja.

Odličen učinek čiščenja

Optimizirana tehnologija pretoka zraka in večja prostornina koša dalj časa zagotavlja odlične rezultate čiščenja. Vrhunsko sesanje preprog > 91 % glede na merilni standard EN 60312-1 v kombinaciji z najmanjši padcem zračnega pretoka v času ob polnjenju vreče v primerjavi s Pure D8.2 in UltraOne.

Higienska zamenjava vrečke

5-litrska vrečka S-bag® se tesno zapre in tako prepreči uhajanje prahu. Ko je čas za menjavo vrečke, jo preprosto vzamete ven s klikom na inovativni ročaj CleanLift – preprosto in higiensko.

 

 

Gladka okretnost koles XL

Sesanje z gumijastimi kolesi XL je preprosto, saj lahko brez težav zapeljejo kamorkoli. Izboljšana okretnost in zaščita vseh vaših površin.

Zatesnjeni sistem filtracije

Za bolj čisto domače okolje – napredni sistem filtracije zajame do 99,9 % prašnih delcev in čisti zrak ponovno vrne v vaš dom.

Dodatni nastavek »3 v 1«, shranjen v napravi

Nastavek »3 v 1« je vedno na dosegu, saj je vdelan v sesalec in ga lahko preprosto dosežete med čiščenjem občutljivih površin, rež in težko dostopnih mest.

Tehnične lastnosti

Tip sesalnika z vrečko S-bag Ultra Long Performance (v kompleti 2 vrečki)
Indikator polne vrečke da
Maksimalna moč motorja 650 W
Uravnavanje moči da
Glasnost 69 dB
Delovni radij 12 m
Cev teleskopska, aluminijasta AeroPro
Filter pralni higienski Allergy Plus
Navijanje kabla avtomatsko
Dodatno mehki kolesi in odbijači, reže za odlaganje cevi z nastavkom, Aeropro 3v1
Dimenzije (Š x V x G) 30,5 x 24 x 51 cm
Teža 7,7 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00. T: 01 242 57 30 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.