Robotski sesalnik in pomivalec Samsung VR05R5050WK

Izberi barvo naprave

685195 116264 Robotski sesalnik in pomivalec Samsung VR05R5050WK
SPO_116264 Robotski sesalnik in pomivalec Samsung VR05R5050WK LG HWFix BLACK 420
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Robotski sesalnik in pomivalec Samsung VR05R5050WK 24 X 17,50 €

24 X 17,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Prihranite čas in trud s čiščenjem in brisanjem naenkrat! Čistilni sistem 2v1 za sesanje in brisanje ujame prah in umazanijo ter mokro obriše tla, da jih tako učinkovito očisti. Posoda za vodo zazna, če je pritrjena krpa za brisanje, in samodejno vklopi brisanje ter prilagodi količino vode.

Očistite in obrišite

Prihranite čas in trud s čiščenjem in brisanjem naenkrat! Čistilni sistem 2v1 za sesanje in brisanje ujame prah in umazanijo ter mokro obriše tla, da jih tako učinkovito očisti. Posoda za vodo zazna, če je pritrjena krpa za brisanje, in samodejno vklopi brisanje ter prilagodi količino vode.

150-minutno čiščenje

Uživajte v dolgem času čiščenja brez ponovnega polnjenja. Dolgotrajna, zmogljiva baterija 3400 mAh vzdržuje sesanje do 150 minut. Tako lahko očistite večje območje od kota do kota brez dodatnega polnjenja.

Tanka oblika

Ujemite umazanijo in prah tudi v najtežje dostopnih mestih. Ima ozko ohišje, ki pa ne ogroža njegovega zmogljivega sesanja. Visok je samo 85 mm, kar pomeni, da lahko enostavno zdrsne pod pohištvo in postelje ter doseže zoprno nizke predele. Tako je vaša hiša vedno temeljito očiščena.

Enostavno daljinsko upravljanje z Wi-Fi nadzorom

Z vgrajenim Wi-Fi nadzorom in aplikacijo za pametni telefon lahko robotski sesalnik upravljate od koderkoli, tudi če niste doma. S preprostim dotikom ga lahko hitro zaženete ali zaustavite, nastavite več urnikov čiščenja, prilagodite sesalno moč ter nadzorujete čiščenje in hitrost pretoka vode.

Posoda za enostavno praznjenje

Enostavno in higiensko odstranite zbran prah z enim dotikom. EZ-posodo za prah lahko izpraznite, ne da bi raztresali prah ali si umazali roke. Posodo odprete s pritiskom na gumb, jo nagnete, da vsebina pade ven, in jo nato potisnete nazaj na mesto. Sperete jo lahko z vodo.

Pametno, varno čiščenje

Poskrbite, da se vaš dom varno očisti s pametnim sistemom zaznavanja. Ta vključuje žiroskopski senzor, ki nadzoruje premikanje sistema, medtem ko senzor proti trčenju zmanjša hitrost, da lahko nežno očisti tudi v kotih. Senzor odbijača varuje vaše pohištvo, senzor proti padcem pa preprečuje, da bi sistem padel po stopnicah.

Izberite način čiščenja

Izberite najboljši način čiščenja v različnih situacijah z uporabo številnih načinov čiščenja. Ima 4 možnosti čiščenja, vključno z načinom »cik-cak«, samodejnim načinom (naključni način), kotnim načinom in točkovnim načinom. Način načrtovanja vam omogoča tudi nastavitev več urnikov, tako da sistem vsak dan samodejno začne čiščenje v izbranem času.

Tehnične lastnosti

Tip sesalnika robotski
Čas čiščenja 60 / 80 / 150 minut
Čas polnjenja 240 minut
Daljinski upravljalnik da
Avtomatični priklop da
Prostornina zbiralnika za prah 0,2 l
Wi-Fi upravljanje da
Pametni sistem zaznavanja žiroskop - nadzoruje premikanje sisema, senzor proti trčenju - zmanjša hitrost za čiščenje kotov, senzor odbijača - obvaruje pohištvo, senzor proti padcem - preprečuje padec po stopnicah
Dimenzije (Š x V x G) 34 x 8,5 x 34 cm
Teža 3 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
*Če kupite Samsung pralni stroj, hladilnik, izbran model sesalnika ter vgradni aparat (pečico, ploščo, napo, pomivalni stroj, hladilnik ali mikrovalovno pečico) med 01.09. in 31.12.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na http://www.samsung5letgarancije.si/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa.
Servis Samsung klicni center, od ponedeljka do petka 09:00 - 18:00, T: 080 697 267 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.