Paket A1 Simpl SIM 3v1

Izberi barvo naprave

519110 112733 Paket A1 Simpl SIM 3v1
SPO_112733 Paket A1 Simpl SIM 3v1 Si.Mobil PrepaidSIM 6
Na zalogi v spletni trgovini
Preveri zalogo na prodajnih mestih

Cena

Paket A1 Simpl SIM 3v1

6 €

Paket vključuje

- A1 SIMPL SIM 3v1,
- dobroimetje v višini 5 €,
- navodila za uporabo in
- prijavnico za A1 SIMPL bonus klub.

A1 Simpl SIM 3v1 paket vam omogoča takojšnji vstop v svet mobilnih komunikacij in uporabo omrežja A1. Je idealna rešitev za vse tiste, ki ne potrebujete novega mobilnega telefona in bi v trenutku želeli izkoristiti vse prednosti predplačniške ponudbe A1.

SIM kartico vstavite v vaš telefon, vnesite PIN kodo, ki je zapisana na certifikatu in pokličite brezplačno številko 448. S tem boste aktivirali vaš predplačniški račun, ki ima prednaloženo dobroimetje v višini 5 € in vam omogoča takojšnjo uporabo storitev A1.

Imate vprašanje povezano z uporabo naprave? Želite nastaviti MMS, e-pošto, internet? V navigaciji poiskati določeno fukcionalnost?
 
Mnogo odgovorov na pogosta vprašanja naših uporabnikov najdete v sklopu Pomoč in informacije. Z veseljem vam bomo pomagali tudi osebno na prodajnih mestih, kjer lahko napravo v živo preizkusite ter na Facebooku in Twitterju, kjer svoja mnenja izmenjujejo številni naši uporabniki.

Nokia 3310

Nokia 3310

Doro 1360

Doro 1360
24 X  1 €
na paketu
A1 Go! XS

Paket A1 Simpl net SIM

Paket A1 Simpl net SIM
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.