Zaposlitev pri A1

Ste pripravljeni na začetek nečesa izjemnega? Pridružite se nam!

V A1 iščemo in vlagamo v posameznike, ki so kos izzivom v dinamični panogi telekomunikacij. Zavedamo se, da organizacijska kultura in delovno okolje močno vplivata na uresničevanje naših ciljev, zato:

 • je razvoj sodelavcev naša osnovna skrb.
 • so zaupanje, timsko delo in hitra odzivnost na spremembe naše ključne vrednote.
 • spodbujamo raznolikost in jo vidimo kot našo moč.
 • sodelavcem omogočamo fleksibilno delo.
 • spodbujamo in nagrajujemo predloge za izboljšanje procesov v podjetju.
 • Light bulb

  Skupaj razvijamo svetove v sebi in okoli nas

  Skrb za razvoj sodelavcev je naša osnovna skrb. Sodelavcem nudimo priložnost, da razvijejo svoje zmožnosti in sposobnosti. Pripravljamo redna interna izobraževanja in omogočamo dostop do obširne zbirke znanja znotraj skupine. Ponujamo možnost izmenjave z drugimi podjetji znotraj skupine. Svojim sodelavcem ponujamo delo v mednarodnem okolju. Bogate izkušnje pridobivamo v okviru A1 Telekom Austria Group, vodilne telekomunikacijske skupine v srednji in vzhodni Evropi.

 • Support

  Raznolikost je naša moč …

  V A1 Slovenija spodbujamo raznolikost in jo vidimo kot našo moč. V A1 Slovenija je lahko vsakdo to, kar je. Spoštujemo različnost mnenj in pomagamo drug drugemu ne samo v službi, ampak tudi širše. Podpiramo sodelavce pri usklajevanju poklicnega in družinskega življenja ter pomagamo pri skrbi za zdravje. Smo nosilec polnega certifikata Družini prijazno podjetje. Spodbujamo predloge za izboljšanje procesov v podjetju in predlagatelje najboljših zamisli nagradimo.

 • Holding hands

  … biti tukaj drug za drugega naša vrednota

  Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

 • Thumb up

  S posluhom nagrajujemo presežke

  Omogočamo fleksibilno delo. Sodelavci lahko sami razporejajo s svojim časom, ponujamo možnost dela od doma in spodbujamo zdrav način življenja. Spodbujamo predloge za izboljšanje procesov v podjetju in predlagatelje najboljših zamisli nagradimo. Naša temeljna odgovornost do sodelavcev, poslovnih partnerjev in širše družbe je, da poslujemo pošteno in odgovorno. Zato skladnosti poslovanja in poštenim poslovnim praksam dajemo izjemen poudarek in tovrstno poslovno držo pričakujemo tudi od drugih.

Preverite prosta delovna mesta >