Sodelovanje z A1 Slovenija

 

Zaposlitev v A1

 

 

V A1 se zavedamo, kako pomemben je razvoj sodelavcev za ohranjanje konkurenčnosti v dinamični panogi telekomunikacij. Zato je skrb za razvoj sodelavcev naša osnovna skrb. Sodelavcem nudimo priložnost, da razvijejo svoje zmožnosti in sposobnosti. Veliko pozornosti namenjamo tudi razvoju naslednikov za ključna in kritična delovna mesta.

Prav tako se zavedamo pomembnosti usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, ki se kaže v večji zavzetosti in zadovoljstvu sodelavcev. Smo nosilec polnega certifikata Družini prijazno podjetje. Skrbimo, da naši sodelavci delajo v zdravem in varnem delovnem okolju.

Našim sodelavcem ponujamo delo v mednarodnem okolju. Bogate izkušnje si dobivamo v okviru Telekom Austria Group, vodilne telekomunikacijske skupine v srednji in vzhodni Evropi.

Naša temeljna odgovornost do sodelavcev, poslovnih partnerjev in širše družbe je, da poslujemo pošteno in odgovorno. Zato skladnosti poslovanja in poštenim poslovnim praksam dajemo izjemen poudarek in tovrstno moralno poslovno držo pričakujemo tudi od drugih.

Vas zanima delo v A1? Pošljite svoj življenjepis na zaposlitev@A1.si.