Časovne funkcije

Najboljše TV programe, vrhunske oddaje ter ekskluzivne filme in serije lahko sedaj gledate kadarkoli želite! Da ne bi zamudil niti trenutka, jih lahko s funkcijo Časovni preskok kadarkoli ustavite, prevrtite na začetek, ali si jih ogledate kar za 7 dni nazaj. Z zmogljivim Snemalnikom lahko oddaje tudi  posnamete in shranite za kasneje. A1 TV je lahko tudi Opomnik za vašo priljubljeno oddajo, Iskalnik po TV programih, posnetkih in videotekah ter še veliko, veliko več! 

Časovni zamik


Časovni zamik, vključuje funkciji Časovni preskok in Snemalnik.

Časovni preskok predstavlja eno izmed najbolj priljubljenih TV storitev. Vsebuje 3 funkcije »Zamujeno«, »Na začetek« in »Pavza«, ki jih lahko uporabljate na vseh najbolj gledanih programih.

 Zamujeno:  Vzemite v roke daljinec in preglejte oddaje preteklih dni. Funkcija »Zamujeno« omogoča, da si zamujene oddaje ogledate za kar 7 dni nazaj.

 

Na začetek: S pritiskom na gumb »Na začetek« si lahko izbrano oddajo, serijo ali film ogledate od začetka.

 

Pavza: Prav tako pa si lahko s klikom na gumb »Pavza« vašo najljubšo serijo, oddajo ali film kadarkoli zaustavite in z ogledom nadaljujete, ko vam to najbolj ustreza.

Snemalnik

Funkcija Snemalnik vam omogoča, da posnamete kar do 20 ur filmov, serij ali oddaj. S Snemalnikom lahko posnamete vsebine na vseh najbolj gledanih TV programih.

Kaj prinaša?

  • Hkratno snemanje vsebin na najbolj priljubljenih programih.
  • Podatkovni prostor za 20 ur posnetkov.
  • Enostavno in hitro.

Iskalnik

Poiščite želeno vsebino na vseh TV programih, videotekah in že posnetih oddajah. Iščete lahko po zvrsti, naslovu, imenu igralca ali režiserja in drugih ključnih besedah. Iskanje lahko razširite tudi na shranjene posnetke in vsebine iz videoteke Video Svet.

Kaj prinaša?

  • Z Iskalnikom poiščite želeno vsebino na vseh TV programih, videotekah in že posnetih oddajah.
  • Za najdeno oddajo ali film pa lahko nastavite tudi Opomnik in Snemalnik.
  • Brezplačen v vseh TV naročniških paketih. 

Opomnik

Opomnik je funkcija, ki vaš TV spremeni v osebnega pomočnika, s katerim ne boste zamudil nobene oddaje več. Opomnik nastavite tako, da vanj vnesete dan in uro predvajanja ali preprosto ime TV oddaje, ki je ne bi želeli zamuditi. Pred začetkom vas Opomnik opozori z večkratnim izpisom na ekranu. Nastavite ga lahko na vseh programih, tudi do 7 dni vnaprej.

Kaj prinaša?

  • Na voljo na vseh TV programih.
  • Nastavljiv časovni interval opomnika od 5 do 15 minut.
  • Brezplačno v vseh TV naročniških paketih.