MobiaTV MobiaTV

MobiaTV

Mobilna televizija, ki jo lahko gledate na pametnih napravah in računalnikih. Zdaj s funkcijo Časovni preskok, ki omogoča ogled zamujenih vsebin za kar 7 dni nazaj. V vseh slovenskih omrežjih. Kjerkoli in kadarkoli!

MobiaTV omogoča spremljanje več kot 70 izbranih TV in 15 domačih radijskih programov, ki jih lahko spremljate kjerkoli in kadarkoli, doma in izven doma. Vključuje funkcijo Časovni preskok, za ogled preteklih oddaj, za ustavitev (»Pavza«) ali ogled zamujenih (»Na začetek«) TV vsebin za kar 72 ur nazaj na vseh programih (»Zamujeno«). MobiaTV je kot spletna aplikacija na voljo na spletni strani TV.si.


 

MobiaTV preprosto uporabljajte prek vašega prenosnika ali osebnega računalnika ali pa jo namestite na vaš tablični računalnik ali pametni telefon, se odmaknite v svoj najljubši kotiček in v miru spremljajte vašo priljubljeno oddajo. 

 


 

MobiaTV deluje že na minimalni internetni povezavi, saj za brezmejno TV-zabavo hitrost povezave ne predstavlja prav nobene ovire. Na voljo je v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih. 

 


MobiaTV omogoča:

  • Brezplačno uporabo in namestitev za kar 5 družinskih članov.
  • Izjemno pregleden slikovni mrežni spored za še lažje odkrivanje vaše najljubše oddaje.
  • Hitro preklapljanje med programi.
  • Inteligentni sistem nastavitve najvišje možne kvalitete slike, odvisne od hitrosti prenosa podatkov glede na hitrost omrežja.
  • Edinstven in prenovljen grafični vmesnik za enostavno upravljanje z aplikacijo in ogled vsebin.

Brezplačno aplikacijo MobiaTV prenesite iz spletnih trgovin AppStore in Google Play ter jo namestite na svojo želeno napravo.