<span class="txt-white-desktop">Osnovna TV oprema</span> <span class="txt-white-desktop">Osnovna TV oprema</span>

Osnovna TV oprema

Elektro TV set

Z Elektro TV setom lahko povežete modem in digitalni sprejemnik kar preko električnega omrežja. 

Sestavljen je iz dveh enakovrednih delov. Prvega vključite v električno omrežje v bližini modema. Komponento  povežite z modemom s pomočjo UTP-kabla (mrežni kabel). Drugi del vključite pri digitalnem sprejemniku in ju, kot pri prvem delu seta, medsebojno povežite z UTP-kablom. Mrežna povezava se vzpostavi samodejno, brez dodatnih posegov v stanovanju ali sistemu. Preko električnega omrežja boste deležni kakovostnega prenosa TV signala (tudi v HD). Povezava je enostavna in varovana, TV omrežje pa bo dostopno v vseh prostorih stanovanja. Z nakupom dodatnih delov Elektro TV seta ali dokupom celotnega Elektro TV seta lahko na svoje TV omrežje priklopite tudi več televizorjev. Cena za osnovni komplet Elektro TV set (PLC) znaša 70,80 € z DDV (enkratno plačilo), vsak dodatni kos pa znaša 35,40 € z DDV (enkratno plačilo). 

Kako deluje Elektro TV set in koliko kosov Elektro TV seta potrebujete?

Vklopite Elektro TV set v električno omrežje, vanj vključite še modem ter digitalni TV sprejemnik in glejte televizijo kjerkoli v stanovanju.

Koliko kosov Elektro TV seta potrebujete?

1 televizor: 
Za vzpostavitev domačega TV omrežja z enim (1) televizorjem,  potrebujete en (1) komplet Elektro TV seta (vključuje 2 kosa). En kos priklopite pri modemu, drugega pa pri televizorju. 

2 televizorja: 
Za gledanje dveh (2) televizorjev,  potrebujete še en (1) dodatni del oziroma kos (skupaj 3 kose). En kos  priklopite pri modemu, druga dva pa pri električnih vtičnicah, kjer imate postavljena televizorja. 

3 televizorji: 
Za domače TV omrežje s tremi (3) televizijami potrebujete 4 kose oziroma 2 kompleta Elektro TV seta (4 kosi). En kos priklopite pri modemu, druge tri pa v sobah, kjer imate postavljene televizorje.

Kaj ponuja Elektro TV set?

TV omrežje dostopno v vseh prostorih stanovanja.

  • Kakovostni prenos TV signala.
  • Spremljanje TV v več prostorih hkrati.
  • Prenos HD signala.
  • Enostavna in varovana povezava.
  • Brez posegov v stanovanju (vrtanja, montaže).