LED TV Philips 65PUS6504

Izberi barvo naprave

685216 116281 LED TV Philips 65PUS6504
SPO_116281 LED TV Philips 65PUS6504 PHILIPS HWFix BLACK 636
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

LED TV Philips 65PUS6504 24 X 26,50 €

24 X 26,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW

Uživajte v odličnem televizorju. Enostavno. Philipsov pametni televizor se ponaša s sliko, ki je tako ostra, kot bi bili tam. Živahna in svetla slika kakovosti 4K. Zvok je jasen in čist. Vmesnik SAPHI vam takoj omogoči dostop do vsebine, ki si jo zaželite.

Dolby Vision in Dolby Atmos za kinematografsko sliko in zvok

Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

Dostop do preglednega menija z ikonami z enim gumbom

SAPHI je hiter, intuitiven operacijski sistem, s katerim je uporaba televizorja Philips Smart pravi užitek. Uživajte v odlični kakovosti slike in jasnem ikonskem meniju, do katerega dostopate z enim gumbom. Televizor upravljajte z lahkoto in se hitro pomikajte do priljubljenih aplikacij za pametne televizorje, vključno z aplikacijami YouTube, Netflix in drugimi.

Pametni LED-televizor 4K UHD. Bogate barve, čudovite podrobnosti.

Pametni LED-televizor 4K UHD. Bogate barve, čudovite podrobnosti. Philipsov televizor 4K UHD oživi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti čudovito, ne glede na vir

Podprtost HDR10+

Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše.

Tehnične lastnosti

Diagonala zaslona 164 cm (65''), Micro Dimming
Ločljivost 4K Ultra HD 3840 x 2160 točk
Indeks kakovosti 1000 PPI
Tehnologija zaslona LED
Frekvenca osveževanja 50 Hz
Digitalna predelava slike Pixel Precise Ultra HD, HDR, HDR10/HLG, HDR10+, Dolby Vision
Digitalna predelava zvoka 5-pasovni izenačevalnik, Zvok A.I., Dolby Atmos
Pametni televizor operacijski sistem SAPHI, 4-jedrni procesor, Miracast; YouTube, Netflix, izbrane slovenske aplikacije; VP-9
Priklop 3x HDMI Easylink, ARC, 4K, 2x USB komponentni
Dimenzije s stojalom (Š x V x G) 146,39 x 84,86 x 9,08 cm
Teža s stojalom 20,8 kg
Zvočniki 20 W
Energijski razred A+

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis

PSC PREŠEREN, servis in trgovina, d.o.o., Litijska cesta 12a, 1000 Ljubljana, T: 01/540 10 00

Philips klicni center za pomoč uporabnikom, T: 01/8888 312, delavni čas: pon - pet   9:00-17:00

Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.